reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej ho!
Ale dzisiaj wizyt! :D Powodzenia dziewczyny! :)

@ada30 jeden parametr nie czyni od razu wady! To jak dziewczyny piszą - głupia statystyka. Wierzę, że będzie wszystko w porządku! Rozumiem Twój strach, ale zobaczysz że ostateczne wyniki będą jak należy :)

Ja jem te drobne owoce kilogramami - winogrona też. Tak ogólnie nie wierzyłabym żadnej TVP ze względu na ich polityczno - fanatyczno- religijne uprzedzenia. :)

Ja też śpię na brzuchu albo jak mi wygodnie :)

Jutro wychodzę do domu! Tzn jeśli będzie cisza i w porządku z brzuchem. Ale lekarz dziś jak usłyszał,ile pracuję popukał się w głowę i nakazał mi napisać szefowi że idę na zwolnienie. Zbadali mnie i uznali ze po prostu jestem przeforsowana i przemęczona. Nawet jeśli ja tego tak nie odczuwam, to mój organizm się zbuntował.
Mąż jak usłyszał ze idę na zwolnienie cieszy się jak dziecko :p Juz chyba mu bokiem wychodzą obowiązki domowe :p

reklama
Który to tydzień? U mnie jakoś teraz się zaczęło to ciągle ssanie (14tyg i 6 dni). Wcześniej też ciągle czułam się pełna. A wieczorem nawet czasem szłam spać bez kolacji bo było mi niedobrze.
Mnie niestety też cały czas ssa.. wczoraj na wieczór poprosilam Tz o frytki, bo czułam się taka głodna.
I dlatego dziś nie pojechałam badać tej krzywej cukrowej [emoji14]

Dzień dobry w ten iście wakacyjny dzień, 14st, wieje i pada...
Trzymam kciuki za wizytujące.
Siedzimy od wczoraj u teściowej, w nocy złapał mnie straszny ból brzucha i męczył do rana. Teraz trochę rozchodziłam, podejrzewam, że to zaparcia, bo męczą mnie tragicznie... Jutro idę po L4 do mojej gim i spytam się czy by mnie nie obejrzała, jak będzie tak dalej to chyba przestane się krępować i pojadę na IP. Chociaż powiedziałam sobie, że bez plamień nie będę panikowała.
Gorszy dzień :(

A znowu gdzie indziej piszą, że wskazane są winogrona bo mają dużo witamin. I bądź tu mądry człowieku :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w ten iście wakacyjny dzień, 14st, wieje i pada...
Trzymam kciuki za wizytujące.
Siedzimy od wczoraj u teściowej, w nocy złapał mnie straszny ból brzucha i męczył do rana. Teraz trochę rozchodziłam, podejrzewam, że to zaparcia, bo męczą mnie tragicznie... Jutro idę po L4 do mojej gim i spytam się czy by mnie nie obejrzała, jak będzie tak dalej to chyba przestane się krępować i pojadę na IP. Chociaż powiedziałam sobie, że bez plamień nie będę panikowała.
Gorszy dzień :(
Jak Cię tak łapie to weź Espumisan, jeśli to wzdęcie/zaparcie to powinno przejść. Mi bardzo pomagał jakiś czas temu. Teraz na wieczór zjadam nektarynke i rano pędzę do kibelka

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wypiłam szklankę wody i od razu polecialam zwymiotowac....z dołu leci i leci. Okropny dzień [emoji52]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Do góry