reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dream musi być dobrze!!!! Dopóki to nie żywa krew to będzie dobrze!
Mamaincognito koleżanka w drugiej ciąży jadła tonami winogrona taką miała ochotę, dziecko zdrowiutkie :)

reklama
@bbubbka moj nie dosc ,ze pracuje to po pracy jezdzi na budowe wymarzonego domu i jak wychodzi kolo 9 to wraca mi po 22 :/ no ale co zrobic takie zycie.

@dreamscometrue trzymam kciuki i na pewno jest dobrze,ja przerobilam kazdy kolor wydzieliny[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja o winogronach tez nie slyszalam.
Za to podobno ananas powoduje skurcze ale pozniej czytalam ,ze aby zaszkodzic trzebaby zjesc z 5 na raz ale i tak nie jem bo sie boje[emoji4]

Hej dziewczyny :) powodzenia na wizytach ;) ja wczoraj wieczorem wyplakalam sie mężowi :) pocieszyl mnie ze trzyma kciuki i ze bedzie dobrze ze to faktycznie tylko głupie statystyki.Cieszy sie ze to corcia tak jak ja.Maly 6lat cieszy sie ze to siostra anie brat bo nie bedzie musiał zabawkami sie dzielić :D maly cwaniak ;) haha.Musi byc dobrze.Wierze Wto :) Jeszcze raz powodzenia :) dzis jade sie zararejstrowac na następne badania :)

Hej Dziewczyny

Chce zyczyc wizytujacym powodzenia i samych dobrych wiadomosci! Wow jest Was as 7! Super!

Dreams wspolczuje Ci Twoich przezyc ale juz jutro wizyta. Mysle ze wysilek zrobil swoje.... nawadniaj sie i lez a jutro mysle ze poczujesz sie lepiej ;)

Co do spania to jakos pobolewa mnie podbrzusZe w trakcie wiec sporo sie krece by zmienic pozycje.

Tez od paru dni wieczorami boli mnie jakby szyjka - niemile uczucie szczegolnie jak siedze... Mam 2 tygodnie do kolejnego usg.... jakos wytrzymam, za to za tydzien spotkanie z polozna to zobacze co powie....

Milego dnia dziewczyny

Dreams, strasznie Ci współczuje, miało być lepiej w II trymestrze i guzik... ja od początku tygodnia jestem mega wykończona, nawet mi się gadac nie chce, jestem taka osłabiona, do tego znerwicowana.
Trzymaj sie kochana!

reklama
Powodzenia dziewczyny czekamy na dobre wiesci:laugh2:
Ja jade po zakupy i biore sie za sprzatanie:cool2:
Monia123-super ze juz w Pl tez nie moge sie doczekac jeszcze 3 tygodnie:crazy:
Dream-jestem pewna ze wszystko ok do jutra szybko zleci,odpoczywaj i sie nie stresuj...
Milego dnia dla wszystkich mam

Do góry