reklama
Funia90
Fanka BB :)
@bbubbka moj nie dosc ,ze pracuje to po pracy jezdzi na budowe wymarzonego domu i jak wychodzi kolo 9 to wraca mi po 22 :/ no ale co zrobic takie zycie.
@dreamscometrue trzymam kciuki i na pewno jest dobrze,ja przerobilam kazdy kolor wydzieliny[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@dreamscometrue trzymam kciuki i na pewno jest dobrze,ja przerobilam kazdy kolor wydzieliny[emoji4]
mamaincogito
No zdziwiona jestem, bo pierwsze słyszę :/Dream musi być dobrze!!!! Dopóki to nie żywa krew to będzie dobrze!
Mamaincognito koleżanka w drugiej ciąży jadła tonami winogrona taką miała ochotę, dziecko zdrowiutkie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marta64
Tez nigdy o tym nie slyszalamNo zdziwiona jestem, bo pierwsze słyszę :/
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny powodzenia na wizytach ja wczoraj wieczorem wyplakalam sie mężowi pocieszyl mnie ze trzyma kciuki i ze bedzie dobrze ze to faktycznie tylko głupie statystyki.Cieszy sie ze to corcia tak jak ja.Maly 6lat cieszy sie ze to siostra anie brat bo nie bedzie musiał zabawkami sie dzielić maly cwaniak haha.Musi byc dobrze.Wierze Wto Jeszcze raz powodzenia dzis jade sie zararejstrowac na następne badania
Magiczna83
Hej Dziewczyny
Chce zyczyc wizytujacym powodzenia i samych dobrych wiadomosci! Wow jest Was as 7! Super!
Dreams wspolczuje Ci Twoich przezyc ale juz jutro wizyta. Mysle ze wysilek zrobil swoje.... nawadniaj sie i lez a jutro mysle ze poczujesz sie lepiej
Co do spania to jakos pobolewa mnie podbrzusZe w trakcie wiec sporo sie krece by zmienic pozycje.
Tez od paru dni wieczorami boli mnie jakby szyjka - niemile uczucie szczegolnie jak siedze... Mam 2 tygodnie do kolejnego usg.... jakos wytrzymam, za to za tydzien spotkanie z polozna to zobacze co powie....
Milego dnia dziewczyny
Chce zyczyc wizytujacym powodzenia i samych dobrych wiadomosci! Wow jest Was as 7! Super!
Dreams wspolczuje Ci Twoich przezyc ale juz jutro wizyta. Mysle ze wysilek zrobil swoje.... nawadniaj sie i lez a jutro mysle ze poczujesz sie lepiej
Co do spania to jakos pobolewa mnie podbrzusZe w trakcie wiec sporo sie krece by zmienic pozycje.
Tez od paru dni wieczorami boli mnie jakby szyjka - niemile uczucie szczegolnie jak siedze... Mam 2 tygodnie do kolejnego usg.... jakos wytrzymam, za to za tydzien spotkanie z polozna to zobacze co powie....
Milego dnia dziewczyny
kass.es
Dreams, strasznie Ci współczuje, miało być lepiej w II trymestrze i guzik... ja od początku tygodnia jestem mega wykończona, nawet mi się gadac nie chce, jestem taka osłabiona, do tego znerwicowana.
Trzymaj sie kochana!
Trzymaj sie kochana!
reklama
aneczka227
Powodzenia dziewczyny czekamy na dobre wiesci
Ja jade po zakupy i biore sie za sprzatanie
Monia123-super ze juz w Pl tez nie moge sie doczekac jeszcze 3 tygodnie
Dream-jestem pewna ze wszystko ok do jutra szybko zleci,odpoczywaj i sie nie stresuj...
Milego dnia dla wszystkich mam
Ja jade po zakupy i biore sie za sprzatanie
Monia123-super ze juz w Pl tez nie moge sie doczekac jeszcze 3 tygodnie
Dream-jestem pewna ze wszystko ok do jutra szybko zleci,odpoczywaj i sie nie stresuj...
Milego dnia dla wszystkich mam