reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Annie, mi też takie głupoty przychodzą do głowy, że statystycznie nie może tak być, że wszystkie będziemy miały idealne wyniki badań prenatalnych, a większość dziewczyn już je miała, i wyniki super, więc pewnie u mnie coś będzie nie tak...
Głupie myślenie, nie myśl tak! [emoji846]

Np statystycznie któraś z nas powinna mieć bliźniaki, a tu nic - a np na lutówkach kilka bliźniaków i nawet trojaczki [emoji6] więc sama sobie te moje statystyczne przesądy obalam, na szczęście [emoji23]

Kejka uwielbiam Cię. Dokładnie mój tok myślenia! :szok:
Musi być dobrze, nie może być inaczej. Ale trzymaj za mnie jutro kciuki, kochana!

reklama
@dreamscometrue moze te krwiki sie robia od lekow rozrzedzajacych krew,ja czasem tak mysle ,bo pierwsza ciaza bez lekow i zero krwiakow,druga na acardzie i juz kriwak no i teraz acard plus clexane i znow problemy.
Wice na jedno to pomaga a na drugie szkodzi.
@xxsenia bo Ty tez jestes na rozrzedzaczach i tez mialas krwiaka? Dobrze pamietam?

Witam nowe kolezanki[emoji4]

Gratuluje tez udanych wizyt wszystkim[emoji4]

@ada30 bedzie dobrze na pewno[emoji5]jakie dalsze badania?pappa?aminopunkcja? Czy jeszcze cos innego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie odkleila sie kosmowka. Krwiaka nie bylo na szczescie.

Annie moj gin tez zleca coombsa. Mialam przy pierwszych badaniach i teraz tez mam zrobic. My nie mamy konfliktu ale ja mam grupe 0 a maz A i to tez moze prowadzic do konfliktu ale nie takiego groznego jak przy Rh-. Dziecko moze miec mega mocna zoltaczke. Na szczescie przy pierwszym dziecku udalo sie tego uniknac.

Ada trzymam kciuki zeby to byl tylko zawyzonybwynik! Bedziesz robila dodatkowe badania?

Piorko zdrowka!

Witam nowe mamy!

Zjadlam dzisiaj na kolacje jajka z majonezem. Nawet nie macie pojecia jakie to bylo pyszne! :-D

Dzięki dziewczyny jestescie wspaniałe :) Milo to bylo czytać.A ja faktycznie jestem chora bo mam zapal gardła.Takze moze to to? Ajezeli nie to troche sie uspokoilam i bede czekała na dalsze badania.Dostalam skierowanie na nie na NFZ jako pilne bo jestem w grupie ryzyka.Jutro jade sie zarejestrować.Gdzies kolo piątku powinni mnie przyjąć.Ana wyniki nie wiem ile po czekam? Amniopunkcje wtedy jak reszta wyjdzie nie tak.Jestescie kochane trzymam za was kciuki :)

Annie moj gin tez zleca coombsa. Mialam przy pierwszych badaniach i teraz tez mam zrobic. My nie mamy konfliktu ale ja mam grupe 0 a maz A i to tez moze prowadzic do konfliktu ale nie takiego groznego jak przy Rh-. Dziecko moze miec mega mocna zoltaczke. Na szczescie przy pierwszym dziecku udalo sie tego uniknac.

Ada trzymam kciuki zeby to byl tylko zawyzonybwynik! Bedziesz robila dodatkowe badania?

Piorko zdrowka!

Witam nowe mamy!

Zjadlam dzisiaj na kolacje jajka z majonezem. Nawet nie macie pojecia jakie to bylo pyszne! :-D
Ja mam A a mój ma 0, w poprzedniej ciąży leżalysmy w szpitalu dłużej właśnie przez tą głupia zoltaczke. Myślisz że mogło coś wtedy być? Teraz miałam badanie i niby nie ma żadnego konfliktu

Ja mam A a mój ma 0, w poprzedniej ciąży leżalysmy w szpitalu dłużej właśnie przez tą głupia zoltaczke. Myślisz że mogło coś wtedy być? Teraz miałam badanie i niby nie ma żadnego konfliktu
Ja mam A, mój ma B. Córka miała żółtaczkę bardzo długo, później przerodziła się w zapalenie wątroby, leczyliśmy do 5 miesiąca życia. Nie wiem czy to ma aż taki związek. U nas bardziej genetyczna ta żółtaczka, bo ja też miałam podobno długo.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzidzia ma 9cm fikala koziolki,potem dostała czkawki,potem odwrocila sie pupa i nie dala zbadać :D dlatego badanie trwało godzinę :D próby odwrócenia sonda próby kaszlu nieć nie dawaly :D lekarz siesmial ze ma nas w tylku.Pod koniec dopiero pokazala sie w całości.Nosek przepływy itp prawidłowe tylko ta cholerna przeziermoac :/ bedzie Jessica lub Amelka ;) a jezeli chodzi o usunięcie nie daj boze to tylko tak jak powiedzialam lekarzowi ze tylko w tych poważnych wadach jak te różne zespoły w tym Dauna.Bo lekarz wierzy ze bedzie ok ale jakby co to powiedział ze mialabym prawo usunąć :( Jestem dobrej mysli.Bylam dzis w pepco i nie wiem czemu przed wizyta od razu sie udalam na dział dziewczecy :D jakbym czuła co lekarz powie i sie sprawdziło :D

Do góry