Witam dziewczyny ja wstalam dzis jakos o dziwo wyspana o 8 dziekuje za mile słowa mam nadzieję ze wszystko bedzie ok jeszcze 1.5 godziny a nerwy mam jak cholera.Dreamscometrue jak dzis samopoczucie? Ja sie czuje świetnie odpukac i mam jakos dużo energii.
reklama
kasia2309
Fanka BB :)
U mnie 0,8 na plusie i narazie tak się zatrzymało. Mam nawet wrażenie że nogi mi ciut zeszczuplaly ale pewnie straciłam mięśnie [emoji20] przez to moje wieczne spanie dużo mniej się ruszam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak wy ale dla mnie ciąża kobiety trwa za dlugo u mnie mogłoby byc chociaż ze 4 hehe jak tu tyle czasu wytrzymać w spokoju i nie martwić sie czy wszystko ok.Dzis zjadlam o dziwo parówki i to byl błąd.Bo pomimo ze mam wycięty woreczek żółciowy to mam zgage blee
odpukać plamienia nie ma ... i już oczywiście zaczynam łazić, ogarniać itd. i boję się, że przez to wróci, ale już sama nie wiem jest ok i mam leżeć?Witam dziewczyny ja wstalam dzis jakos o dziwo wyspana o 8 dziekuje za mile słowa mam nadzieję ze wszystko bedzie ok jeszcze 1.5 godziny a nerwy mam jak cholera.Dreamscometrue jak dzis samopoczucie? Ja sie czuje świetnie odpukac i mam jakos dużo energii.
aaniaa1983
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny!
Widzę iż dołączyło do nas troszkę nowych mamuś.
Ja, jak pewnie zauważyłyście przez ostatni miesiąc nie zaglądałam na forum, ale czasem niestety tak bywa iż przyjemności zostawiamy gdzieś w tyle a właśnie bycie tu z Wami jest dla mnie przyjemnością. Na forum mogę chociaż przez chwilę nie myśleć o problemach, a przyznam iż ostatnio troszkę może nie tak problemów jak smutków zagościło w moim życiu, o których nie będę pisać.
Mam nadzieję że teraz będę zaglądała w miarę systematycznie. Pozdrawiam Was serdecznie i witam wszystkie nowe mamusie a zarazem członkinie na forum!
Widzę iż dołączyło do nas troszkę nowych mamuś.
Ja, jak pewnie zauważyłyście przez ostatni miesiąc nie zaglądałam na forum, ale czasem niestety tak bywa iż przyjemności zostawiamy gdzieś w tyle a właśnie bycie tu z Wami jest dla mnie przyjemnością. Na forum mogę chociaż przez chwilę nie myśleć o problemach, a przyznam iż ostatnio troszkę może nie tak problemów jak smutków zagościło w moim życiu, o których nie będę pisać.
Mam nadzieję że teraz będę zaglądała w miarę systematycznie. Pozdrawiam Was serdecznie i witam wszystkie nowe mamusie a zarazem członkinie na forum!
bbubbka
U mnie nadal - 2 kg niech zostanie tak jak najdłużej w poprzedniej ciazy przytyłam 10 kg kto wie moze tym razem mniej
Ale na mnie nie patrzenie bo ja przy waszych 50 kg to grubas jestem...
Ja kawkę pije codziennie, uwielbiam i tak zeszłam z 2 na 1
Lovi padłam [emoji23] pokaz ten brzuch do porodu
Ale teraz to mam z 2 kg na plusie po obiedzie- młode ziemniaczki, szparagowka, mizeria i kurczak w sosie- poezja [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale teraz to mam z 2 kg na plusie po obiedzie- młode ziemniaczki, szparagowka, mizeria i kurczak w sosie- poezja [emoji7]
Lovi23
Pokazuje brzuch do porodu [emoji23]U mnie nadal - 2 kg niech zostanie tak jak najdłużej w poprzedniej ciazy przytyłam 10 kg kto wie moze tym razem mniej
Nie no ... chyba ja poniosło [emoji23]
Chciała mi pewnie wcisnąć ten stanik [emoji41]
Lovi23
Zależy co ogarniasz... [emoji3]odpukać plamienia nie ma ... i już oczywiście zaczynam łazić, ogarniać itd. i boję się, że przez to wróci, ale już sama nie wiem jest ok i mam leżeć?
Myślę, że polazic sobie możesz... Bo ile można leżeć... znam ten ból.
Ale nie przemeczaj się :* I co jakiś czas przytul się do łóżka...
reklama
Magiczna83
odpukać plamienia nie ma ... i już oczywiście zaczynam łazić, ogarniać itd. i boję się, że przez to wróci, ale już sama nie wiem jest ok i mam leżeć?
No to dobrze ze plamienia ustapily! Mysle ze mozesz wstawac ale sie nie nadwyrezac, wszystko w granicach rozsadku I rob przerwy na wyciagniecie nog I brzusia