Parkolka
Fanka BB :)
Taki mam plan, będę się ważyć rano przed śniadaniem.Między ranem i wieczorem może być duża różnica, dlatego waż się zawsze o tej samej porze np. przed śniadaniem rano.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki mam plan, będę się ważyć rano przed śniadaniem.Między ranem i wieczorem może być duża różnica, dlatego waż się zawsze o tej samej porze np. przed śniadaniem rano.
Ja tak przytyłam na hormonach w pierwszej ciąży tzn przed zajściem.Ufff myślałam że tylko u mnie jest k na plusie. Od początku ciązy 0,80 dkg ale wyjściowej wagi to nawet na torturach nie podam ) bo przy waszych 50kg marnie to wygląda Ja sporo schudłam w zeszłym roku ale od kiedy brałam hormony to waga poszła w górę pomimo że nie zmieniłam nawyków żywieniowych.
Kejka ja dzisiaj wypiłam taką mega słabą kawę rozpuszczalną bo też bym tu chyba padła ale jeszcze godzinka i do domu
Jestem tego samego zdania [emoji3] u mnie też 3kg na +.Jejku co za chuderlaki z was chociaz jak bylam w waszym wieku to tez wazylam sporo mniej u mnie pokazuje co innego waga u lekarza np +1,5 kg a co innego w domu +3 kg... ale ja naprawde nie mam z tym problemu I jesli ma to sluzyc dziecku to bardzo prosze, oczywiscie w granicach rozsadku. A brzusio mam dosc spory I tez dobrze mi z tym!
Ja w sumie przytyłam 14 w ciąży, a po schudłam... 24 kg.Ja po pierwszej ciąży szybko schudłam, karmiłam piersią, jadłam dietetycznie bo młody był uczulony na nabiał i waga fajnie zleciała nawet 5 kg więcej niż przed ciążą,a teraz najprawdopodobniej będe miała zakaz karmienia piersią ze względu na leki które będę musiała brać zaraz po porodzie.