reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja z wyprawki to zrobiłam listę, orientuje się w cenach żeby zaplanować sobie wydatki. Największy wydatek mam z głowy, bo wózek dostanę od kuzynki, łóżeczko dostaniemy po dzieciakach siostry B. i pewnie różne inne rzeczy też. No i moja mama od początku krzyczy, że będzie kupowała wnukowi/wnuczce.
Nie mam jeszcze dzieci, ale te sesje noworodkowe są takie piękne, że chyba się szarpniemy i planuje kupić aparat cyfrowy. Lubię robić i oglądać zdjęcia, zawsze to super pamiątka.

reklama
@mamaincogito a jednak! :D

@malinka1000 ale grypa bez gorączki? Tak, ja jeszcze pracuję, chociaż od dwóch dni rozważam L4 przez te stawy. Mam juz dziewczynę przeszkoloną na swoje stanowisko, wiec w sumie nic mnie nie trzyma.

@Kejka ale jak ty na Irlandii to leć po kasę na wyprawkę dla dzieciątka! :) Moja macocha poszła, popytała i otrzymała pieniądze na start :) nawet jak dostała skierowanie do Dublina do szpitala na badania, to poszła z tym skierowaniem i otrzymała czek na paliwo, za dojazd :) Chcesz to dowiem się dokładniej co i jak! :)

Serio? O czymś takim nie słyszałam, dzięki, i zapytaj proszę, jak będziesz miała okazję!

Meldujemy sie po badaniach. Maluch zdrow jak ryba podobno, jeszcze musze jutro pobrac krew, ale ryzyka niskie wiec wierze ze bedzie dobrze :) mam nadzieje ze u mojego doktorka w piatek to sie potwierdzi.
Trafilam na bardzo fajna Pania doktor, wszystko tlumaczyla opowiadala, bylam pod wrazeniem :) wiec jakby co to w krakowie moge polecic :-)
za darmo to spodziewalam sie zupelnie czego innego a tu taka niespodzianka.
Maluch niesforny, widac ze mieszanka naszych charakterow :-D droczyl sie i dupke wystawial :p musialam troche pospacerowac i go podraznic bo wspolpracowac nie chcial uparciuch:-D nawet P.a. i dr stwierdzila ze charakterny osobnik :-D :-D
jesli chodzi o plec to prawdopodobnie chlopak ale Pani dr powiedziala zeby sie az za bardzo nie przyzwyczajac bo to tak na 60% wiec zobaczymy co powie moj doktorek i co na polowkowych sie potwierdzi:) ale zakupy jakies mini zaczne sobie juz planowac :-D
Super [emoji8] U mnie też Pani doktor powiedziała, że na 60% chłopiec, ale żeby nie brać tego bardzo do serca. Także ciekawe u kogo się sprawdzi [emoji4]!

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

piórko to może być wirus grypopodobny. a mialas robione badania na boerioze a propo wczorajszego tematu nie chce straszyc ale twoje objawy pasuja. eentualnie jak pisałam to przemeczzenie praca dzieci dom i ciaza, nie oszukujmy się to jest dużo, a nikt za nas nie posprzaa obiadu nie zrobi i nie zajmie się dziecmi zwłaszcza ze sa wakacje, Dzieciaki energia rozpiera a pogoda nie umozliwia rozładowania jej na podworku. A może jesteś homeopata, ja tak mam jak swieci slonce mogę gory przenosić załamanie pogody u mnie załamanie formy!

xsseniu a o tych mięśniakach cos mowila? jak maja prawo się zachowywać w ciąży? ja wizyte mam w poniedziałek wiec się mojej gin dokładnie tez wypytam.

reklama
lovi będzie dobrze, zaloza ci szew , będziesz musiala więcej lezec, ja po poronieniu lezalam na sali z dziewczyna która tez miała mniej więcej w tym samym czasie zakładane co ty, a przyszla do szpitala na rutynowe badania i zdjecie szwu bo to było już po 30 tyg dokldnie też nie pamiętam ale na pewno po 30.

Do góry