AnnieQ.
Fanka BB :)
Link do: BABYONO OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTUREM FROTTE 76X76
wpadły mi w oko
wpadły mi w oko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo to 5 tygodni różnicy a jedne mają termin na 28 grudnia a inne na 31 stycznia [emoji6]Mi do ruchów jeszcze daleko, bo to dopiero połowa 13-tego tygodnia
swoją drogą jak to jest możliwe, że wszystkie mamy termin na styczeń, a niektóre są w 11tym tygodniu i inne w 16? Troszkę mi się to rozjeżdża
Dziewczyny, dostałam obuchem w głowę, jak zaczęłam poszukiwać ręczników kąpielowych dla niemowląt. Taki 100x100 właściwie od 50zł w górę! Dżizas! Jak kupowałam 4 lata temu, to kupiłam po 20-parę złotych dobrej jakości. Ręczniki trzeba mieć ze dwa, jak dodam matę edukacyjną, śliniaczki, przewijak, kocyk, zestaw butelek i smoczków, laktator, ratunkuuuu!
Jak usłyszycie, ze był napad na bank z Zachodniopomorskim, to będę ja. Tylko w ten sposób nie trafię pod most po tych wszystkich zakupach!!!
Dobrze, ze chociaż niania elektroniczna, bujaczek i łóżeczko nam zostały. Chlip. Jak żyć?
Wszystko będzie dobrze [emoji8]AnnieQ ja też zachodniopomorskie to jakby co ten napad, to może razem
Kejka gratuluję!! Się doczekałas
U mnie dół totalny, nifty nadal nie mam, podobno jutro ma być, a strach mnie zżera.
Jak brać pod uwagę końcówkę grudnia, to faktycznieBo to 5 tygodni różnicy a jedne mają termin na 28 grudnia a inne na 31 stycznia [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Z tymi kieszonkowymi to prawdaW dodatku nareszcie dostałam się do endokrynologa-też za tydzień- prywatnie oczywiście, bo państwowo na cito, bo ciężarna dostałam termin na styczeń- więc podziękowałam,bo wtedy to ja akurat rodzę, więc co mi po tym :/ Mam trochę za niskie TSH wg ginexa, chociaż jeszcze w normie i radzi, żebym lepiej sprawdziła, tym bardziej, że mam pod tym kątem obciążenie genetyczne. Spoko.. prenatalne 2 stówy, endokrynolog 2 stówy, ginex stówa... coś mi się zdaje, że moje dziecko nie dostanie kieszonkowego do 18-tki