reklama
Magiczna83
Fanka BB :)
@bbubbka, @Kejka , kasia I jolka powodzenia na wizytach! Spokojnie, bedzie dobrze!!
@dreamscometrue Tobie rowniez spokoju zycze, robisz wszystko co mozliwe! Najwidoczniej potrzeba u Ciebie wiecej czasu I ostroznosci...
Witam rowniez nowa mamuske .
Milego dnia dziewczyny
@dreamscometrue Tobie rowniez spokoju zycze, robisz wszystko co mozliwe! Najwidoczniej potrzeba u Ciebie wiecej czasu I ostroznosci...
Witam rowniez nowa mamuske .
Milego dnia dziewczyny
Jak byłam siku to było czysto więc to parcie na pewno zaszkodziło liczę na to ze juz bedzie spokój do końca dnia....
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Lovi23
Właśnie doczytalam, że znowu pojawiło się u Ciebie plemienie...Jak byłam siku to było czysto więc to parcie na pewno zaszkodziło liczę na to ze juz bedzie spokój do końca dnia....
Ehh, a możesz mi przypomnieć od czego jest to plemienie? Ciężko zapamiętać wszystkie informacje [emoji17]
Fransis2010
Początkująca w BB
Piórko witaj
Również nie zostawiłam sobie nic po mojej dwójce dzieci. Wszystko od nowa muszę kompletowac. Ale teraz to już zupełnie inaczej, niż przy pierwszym. Wtedy kupiłam masę niepotrzebnych rzeczy Teraz też już się tym tak nie ekscytuje
Również nie zostawiłam sobie nic po mojej dwójce dzieci. Wszystko od nowa muszę kompletowac. Ale teraz to już zupełnie inaczej, niż przy pierwszym. Wtedy kupiłam masę niepotrzebnych rzeczy Teraz też już się tym tak nie ekscytuje
Krwiak podkosmówkowy 1,3x0,4 cm ponoć niegroźnyWłaśnie doczytalam, że znowu pojawiło się u Ciebie plemienie...
Ehh, a możesz mi przypomnieć od czego jest to plemienie? Ciężko zapamiętać wszystkie informacje [emoji17]
B
bb nieznajomy
Gość
Do mnie tez wlasnie dotarlo, ze to juz 15tc, dopiero byl 6 :-) brzuszek powoli rośnie, mąż się śmieje wieczorami "kochanie ale Cie wydeło":-) :-) :-)
My mieszkamy prawie od roku w domu,ktorego stawialismy od podstaw, mamy 1300m2 działkę, wiec malenstwo bedzie mialo gdzie szalec :-) urzadzanie, projektowanie to byl wspanialy czas, teraz gdy juz mamy na tip top spokojnie możemy oczekiwac maluszka.
Jesli chodzi o.wyprawke, siostra ma dla mnie sporo, a reszte dokupie, zamierzam na jesień zacząć polować :-) :-)
Nasi rodzice mają ogromne domy i działki, dodatkowo mamy dwa mieszkania na wynajem w innym mieście (blisko nas). Ze względu na wygodę i pracę chcieliśmy do bloku (wcześniej krótki czas wynajmowaliśmy) i okazało się to niesamowicie wygodne. Ja będę podrzucać malucha do dziadków gdy wrócę do pracy zawodowej albo rozkręcę swój biznes moja mama dodatkowo już myśli, żeby pójść do jednego z bloków i zostawić nam ten dom, ale wie, że go szybko sprzedam - jestem wygodnicka, jedynaki tak mają
Lovi23
Lez kochana ... cały czas Leżysz?Krwiak podkosmówkowy 1,3x0,4 cm ponoć niegroźny
Ja przyznam, że przez weekend mało co lezalam Ale jeszcze sobie to mogę odpuszczać, bo dziecko jeszcze jest malutkie i nie napiera na szyjke.
Brzuch też dzięki Bogu nie boli...
Teraz co ide do łazienki to jest czysto. Leżę plackiem ale ostatnie dwa dni trochę chodziłam ale po domu tylkoLez kochana ... cały czas Leżysz?
Ja przyznam, że przez weekend mało co lezalam Ale jeszcze sobie to mogę odpuszczać, bo dziecko jeszcze jest malutkie i nie napiera na szyjke.
Brzuch też dzięki Bogu nie boli...
reklama
piorko
Kurcze, te krwiaki też potrafią narobić stracha :/ szczególnie gdy pęknie- zawał na miejcu, tyle krwi. Podziwiam Was dziewczyny, na pewno będzie dobrze. @dreamscometrue wierzę, że ten krwiak nie jest groźny. Może rzeczywiście tylko od napinania mięśni coś tam poleciało. Robisz wszystko,co możesz. Ja w pierwszej ciąży leżałam od 6 miesiąca, bo miałam skurcze przedwczesne. To był już niby czas, kiedy można było odetchnąć, a jednak okazało się inaczej. Nic te dzieci spokoju nie dadzą
@Fransis2010 nooo my też się nie "spuszczamy", wielu rzeczy nie mam zamiaru kupować, ale są też rzeczy, które mi się tak sprawdziły, że są na liście "must have" Teraz tą ciążą się bardzo cieszę, w poprzednich byłam chyba zbyt młoda i niedoświadczona, żeby spokojnie je przeżywać.
@weroni2018 to u Was miejsca a miejsca My też mamy podwórko, które dzielimy z sąsiadami, bo w kamienicy mieszkamy, ale więcej czasu spędzamy na działce pod lasem. Dopiero ją kupiliśmy, więc do zrobienia na niej jest wszystko A chwastów! Do pasa !!! Chcę większość tego bałaganu ogarnąć do jesieni, żeby już na wiosnę móc posadzić zioła i postawić folię.
@marta64 ostatni tydzień w pracy? Ja się dogadałam z szefem, że popracuję jak długo się da, ale już moja współpracownica stwierdziła, że szkoda jej lata, a że miała w zeszłym roku wypadek, to od neurologa dostanie L4 od razu. Idzie do lekarza w środę. Ciekawe, czy wróci do pracy. Pierwszy raz spotykam się z taką leniwą i marudną dziewuchą A to praca zła,a to lato bez słońca,a to upał, a to znów jej organizuję jakieś prelekcje, czy pokazy, czy konsultacje... zawsze coś. Ale jeśli będę musiała przejąć jeszcze dodatkowo jej obowiązki to ja chyba też podziękuję. I tak w drugiej pracy zrezygnowałam już z wielu kontraktów, bo nie miałam ani jednego dnia wolnego od marca. A jeszcze sezon ślubny, więc i tak nie mam do końca wolnych weekendów! Czuję się trochę przemęczona tym wszystkim, ale jedno praca, drugie pasja... zobaczymy, jak to wyjdzie "w praniu"
@Fransis2010 nooo my też się nie "spuszczamy", wielu rzeczy nie mam zamiaru kupować, ale są też rzeczy, które mi się tak sprawdziły, że są na liście "must have" Teraz tą ciążą się bardzo cieszę, w poprzednich byłam chyba zbyt młoda i niedoświadczona, żeby spokojnie je przeżywać.
@weroni2018 to u Was miejsca a miejsca My też mamy podwórko, które dzielimy z sąsiadami, bo w kamienicy mieszkamy, ale więcej czasu spędzamy na działce pod lasem. Dopiero ją kupiliśmy, więc do zrobienia na niej jest wszystko A chwastów! Do pasa !!! Chcę większość tego bałaganu ogarnąć do jesieni, żeby już na wiosnę móc posadzić zioła i postawić folię.
@marta64 ostatni tydzień w pracy? Ja się dogadałam z szefem, że popracuję jak długo się da, ale już moja współpracownica stwierdziła, że szkoda jej lata, a że miała w zeszłym roku wypadek, to od neurologa dostanie L4 od razu. Idzie do lekarza w środę. Ciekawe, czy wróci do pracy. Pierwszy raz spotykam się z taką leniwą i marudną dziewuchą A to praca zła,a to lato bez słońca,a to upał, a to znów jej organizuję jakieś prelekcje, czy pokazy, czy konsultacje... zawsze coś. Ale jeśli będę musiała przejąć jeszcze dodatkowo jej obowiązki to ja chyba też podziękuję. I tak w drugiej pracy zrezygnowałam już z wielu kontraktów, bo nie miałam ani jednego dnia wolnego od marca. A jeszcze sezon ślubny, więc i tak nie mam do końca wolnych weekendów! Czuję się trochę przemęczona tym wszystkim, ale jedno praca, drugie pasja... zobaczymy, jak to wyjdzie "w praniu"