reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dreamscometrue jak u Ciebie?
U nas dzisiaj dszczowo i chlodniej, lubie jak po goracych dniach jest taki odpoczynek. Mam jedynie nadzieje zenjak pojedziemy pod koniec miesiąca nad morze, pogoda bedzie ładna.

@Kejka @tita82 @marta64 dzięki, że pytacie ale do dupy....leżę plackiem, ale to nie pomaga, poce się jak szczur nie wiem czemu, jestem zrezygnowana, brak mi juz sil na te wszystkie przeciwności, które mnie spotykają.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Dreamscometrue nie mysl tak! Tak dużo juz przeszlas, jestes juz daleko nie może być źle. Dziewczyny są silne!
Tak Dreamscometrue dasz radę, czasami niestety tak jest ze ktoś musi przelezec cała ciążę... Nie życzę Ci tego ale wiesz trzeba być dobrej mysli

reklama
Nie wiem co Ci napisać bo tak w sumie chyba nie ma takich słów co by wsparly w tym momencie, biorąc pod uwagę że hormony szaleją i jeszcze gorzej robią w takiej sytuacji. Trzymaj się mocno kochana, ja wierzę w Ciebie że dasz radę to przetrwać. Wiem że to nie to samo ale moja ciotka przez pierwsze trzy miesiące miała normalny okres nie jakieś skąpe krwawienia i nawet przez to nie wiedziała że jest w ciąży, więc może u Ciebie też po prostu leci bo musi lecieć a będzie dobrze ;-) aaaaa córkę ma w moim wieku ;-)

Do góry