reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Kurczę nie miałam pojęcia o tych fotelikach, nastawialam się właśnie na wózek 3w1. Dobrze, że jesteście, bo ja bym tego sama nie ogarnęła [emoji23]

Muszę przyznać, że dzisiaj czuję niezwykle dobrze, śmigam i załatwiam mnóstwo spraw. To chyba dlatego że wczoraj rozpakowalismy lodówkę i w końcu, po 1,5 mca, nie będę musiała chodzić codziennie do sklepu i kupować tylko tyle ile zjem. Normalnie mówię Wam, taka radość że nawet dzisiejsze 3 sukienki nie są w stanie tego przebić [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kass, też mnie kłuje dzisiaj. Takie jakby kolki pośrodku brzucha. Ale u tylu dziewczyn czytałam o tych kłuciach, ze biorę to za coś oczywistego.
Bebetto Vulcano, wersja szara z turkusem :) uważam, ze zarówno chłopczykowi, jak i dziewczynce pasuje :) jesli nie uda mi się z takim, to na pewno coś w podobnej kolorystyce.

A wiecie, często teraz widze kobitki z wózkami białymi lub kremowymi, ładnie to wygląda, ale na samą myśl o czyszczeniu tego codziennie mi słabo :)
Oj mi też się najbardziej one podobają :-)

Kass, też mnie kłuje dzisiaj. Takie jakby kolki pośrodku brzucha. Ale u tylu dziewczyn czytałam o tych kłuciach, ze biorę to za coś oczywistego.
Bebetto Vulcano, wersja szara z turkusem :) uważam, ze zarówno chłopczykowi, jak i dziewczynce pasuje :) jesli nie uda mi się z takim, to na pewno coś w podobnej kolorystyce.

A wiecie, często teraz widze kobitki z wózkami białymi lub kremowymi, ładnie to wygląda, ale na samą myśl o czyszczeniu tego codziennie mi słabo :)
Te białe z szarym lub czarnym też super, ale też bym się bała czyszczenia bo u nas to będzie non stop pakowany do samochodu albo piwnicy. Dziewczyna z bloku obok zamawiala na specjalne zamówienie wózek biały tylko taki cały skorkowy to super wyglądał na początku a potem zrobił się kremowy. Ale wydaje mi się że z tymi materialowymi raczej nie ma takiego problemu

Był kurier i właśnie chciałam Wam pokazać co przywiózł. Trochę zniekształciła się jakość, ale widać o co chodzi :-) To jest takie maleńkie, że chyba jeszcze nie wierzę, że to prawda i czekam na dzidziola :D

@Magiczna83 poszło Twoim sposobem :-) dzięki!

@AnnieQ. też mi się podobają jasne, ale nawet nie myślę o takim właśnie ze względów praktycznych. Chciałabym czarny lub szary z dodatkiem jakiegoś koloru i właśnie z tych co pisałam jest kilka takich, które mi odpowiadają ;-)

Załączniki

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    172 KB · Wyświetleń: 74
Był kurier i właśnie chciałam Wam pokazać co przywiózł. Trochę zniekształciła się jakość, ale widać o co chodzi :-)

@AnnieQ. też mi się podobają jasne, ale nawet nie myślę o takim właśnie ze względów praktycznych. Chciałabym czarny lub szary z dodatkiem jakiegoś koloru i właśnie z tych co pisałam jest kilka takich, które mi odpowiadają ;-)

Ciesze sie ze moglam pomoc ;).

Ale slodki komplecik I te miski :) cudne!!

Kurcze, ten bebetto też fajny wózek [emoji7]

Ja już mojemu Tz zapowiedzialam,że będziemy musieli się wybrać niebawem i pooglądać te wszystkie cuda [emoji3] póki jeszcze jestem na chodzie... a w listopadzie/grudniu zamówić już [emoji3]

Ja to już w ogóle skarbonke założyłam i swoje wypłaty odkładam [emoji3] aby później było z czym poszaleć w sklepach dzidziusiowych, bo podejrzewam że tak na bieżąco kupować to może być ciężko. No i wiadomo,że zawsze może coś jeszcze dodatkowego wyskoczyć. A wy już odkładacie kasę czy może na bieżąco będziecie wydawać?

Był kurier i właśnie chciałam Wam pokazać co przywiózł. Trochę zniekształciła się jakość, ale widać o co chodzi :-) To jest takie maleńkie, że chyba jeszcze nie wierzę, że to prawda i czekam na dzidziola :D

Ale słodkie [emoji7] pierwszy zakup ?

O mamo, jakie to słodkie :)

reklama
Kurcze, ten bebetto też fajny wózek [emoji7]

Ja już mojemu Tz zapowiedzialam,że będziemy musieli się wybrać niebawem i pooglądać te wszystkie cuda [emoji3] póki jeszcze jestem na chodzie... a w listopadzie/grudniu zamówić już [emoji3]

Ja to już w ogóle skarbonke założyłam i swoje wypłaty odkładam [emoji3] aby później było z czym poszaleć w sklepach dzidziusiowych, bo podejrzewam że tak na bieżąco kupować to może być ciężko. No i wiadomo,że zawsze może coś jeszcze dodatkowego wyskoczyć. A wy już odkładacie kasę czy może na bieżąco będziecie wydawać?

My zaczynamy od teraz mega oszczędzanie, mamy dom do wykończenia (na razie brak szaf, półek, pokój dziecięcy do zrobienia) plus zakupów dziecięcych będzie mnóstwo.
A oszczędności poszły na ivf i mrozaczki...
Ja myślę o używanym wózku, wy wszystkie kupujecie nowe?

Do góry