reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A od nie dosuszonej ścieżki to zawsze mną rzucalo, dlatego ściereczek mam parę które po jednorazowym użyciu rzucam do prania :p takie mam zboczenie

reklama
kass.es nigdy nie msz pewności ze praca będzie czekała przepraszam ze tak pisze ale ludzie sa rózni jedno mowia drugie robia a zdrowie i Dzidziusia masz jedno. ja poszłam na l4 bo tez już niewyrabialam i tez się bałam, wiem ze po macierzyńskim szans na powrót nie mam choc pracuje w firmie już 5 rok, umowa konczy mi się właśnie na macierzyńskim trudno, wierze ze znajde jeszcze cos lepszego teraz ja i moje DZIECI jesteśmy najważniejsi. Jzeli do kawy to tez nie pijam odrzuca mnie, mio ze przed ciążą byłam kawoszką. Co do l4 to mam na 3 tyg i 2/3 dni.

Po wizycie jednych rodzicow u mnie w pracy musialam pomieszczenie wietrzyc i uciec do innego gabinetu zeby nie ogladali mnie ciagnacej na wymioty

marta 64 ten wróbelek może zwiastuje ze urodzisz Mozarta albo jakiegoś innego muzyka:-D ponoc przy porodach sławnych muzuków takie niespodzianki latające się zdarzały. I jeszcze jedno naprawdę podobny etap mamy, moja Starsza tez do 4 klasy a Młodszy do 5 latków:)

reklama
Do góry