michasia30
Fanka BB :)
Ja bym bez kawki nie mogła....
Ale tylko jedna dziennie a potem oszukuje się Inką [emoji23]
Ale tylko jedna dziennie a potem oszukuje się Inką [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi dr wystawia w zależności od następnej wizyty. Jak chce iść na kontrole za 3 tyg to 3 tyg jak np mam coś w planach i wizyta za 4 tyg to na 4 tyg.Dziewczyny, ktore sa na l4, na ile macie wystawiane zwolnienie? na miesiac czy jakos inaczej?
U mnie 20 to nie ale z 10 to chyba spokojnie pykłoPociesze Was ze my już ze 20 tysięcy wydaliśmy heh
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
U nas przez in vitro. M twierdzi ze juz ze 30[emoji13]U mnie 20 to nie ale z 10 to chyba spokojnie pykło
Kawa zawsze była u mnie obowiązkowa. Kiedyś piłam kilka dziennie + energetyki (burzliwy okres), potem zmieniłam środowisko i ograniczyłam się do jednej kawy dziennie z mlekiem, a energetyka piłam tylko w bardzo kryzysowych sytuacjach (najczęściej nocne zmiany). W ciąży pijam kawę z mlekiem ale rzadko, jak mam ochotę, a energetyka wzięłam kiedyś pół łyka od mojego B., pił i mi narobił ochoty.
Od coli się odzwyczaić nie mogę, chociaż i tak pijam duuuużo mniej niż kiedyś.