reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny jaki macie kolor śluzu? Sorry za bezpośrednie pytanie, ale mi się skończyły te krwawienia i teraz mam taki trudny do określenia kolor śluzu, jasny zoltobezowobrazowy [emoji23] nie umiem określić, nie wiem czy mogę go uznać za prawidlowa wydzielinę.
1498415406-aaaaaa.png
coś takiego nawet trochę jaśniejszy coś takiego
1498415887-aaaaaa.png

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Ja mam raz bialy a raz ten jasniejszy poza wczoraj gdzie pojawily sie brazowe smugi. Mysle ze przy progesteronie moze tak byc zwlaszcza gdy implikuje sie dopochwowo.

reklama
Ja mam raz bialy a raz ten jasniejszy poza wczoraj gdzie pojawily sie brazowe smugi. Mysle ze przy progesteronie moze tak byc zwlaszcza gdy implikuje sie dopochwowo.
Tylko ja w tej chwili dopochwowo nie mam.żeby nie drażnić nic tam. Ale wcześniej tez juz mialam taki kolor raz się tym martwilam raz nie bo już sama nie wiem czy jest prawidłowy.

f2w33e3k7fvoiiol.png

Dziewczyny jaki macie kolor śluzu? Sorry za bezpośrednie pytanie, ale mi się skończyły te krwawienia i teraz mam taki trudny do określenia kolor śluzu, jasny zoltobezowobrazowy [emoji23] nie umiem określić, nie wiem czy mogę go uznać za prawidlowa wydzielinę.
1498415406-aaaaaa.png
coś takiego nawet trochę jaśniejszy coś takiego
1498415887-aaaaaa.png

f2w33e3k7fvoiiol.png
Ponawiam pytanie bo to dla mnie ważne

f2w33e3k7fvoiiol.png

reklama
Do góry