reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mam to samo, w nocy spac nie moglam przez niego a do tego dzis jeszcze do niego sie nie odezwalam bo jakby w ogole zapmnial ze jestem w ciazy .... ach Ci faceci....

Bardzo mnie irytowało na samym początku jak mąż po prostu zapominał że jestem w ciąży - nie widac brzucha to dla niego żadna zmiana i mogę robić wszystko - latać na zakupy, dźwigać siaty, sprzątać i niewiadomo co jeszcze... wtedy sie kłóciliśmy często. Teraz jest już lepiej, stał się bardzo opiekuńczy i taki kochany :) Albo mi po prostu hormony już tak nie dokuczają [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zamówiłam dziś detektor tetna, już nie mogę się doczekać aż przyjdzie [emoji3]

Chciałam jeszcze zamówić poduszkę do spania, ale nie wiem która najlepsza byłaby? Coś możecie polecić? Na co zwrócić uwagę?

Chciałam się jeszcze zapytać, czy tylko ja jestem taka stuknięta i już oglądam wózki oraz myślę nad imieniem, choć nawet nie znam płci? :)
My już imiona dawno ustalone[emoji16]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Zamówiłam dziś detektor tetna, już nie mogę się doczekać aż przyjdzie [emoji3]

Chciałam jeszcze zamówić poduszkę do spania, ale nie wiem która najlepsza byłaby? Coś możecie polecić? Na co zwrócić uwagę?
Tylko za często dedektora nie można używać wiesz o tym? [emoji8]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

My byliśmy zrobic posiew, badania krwi i usg. Dziecko wygląda na szczęśliwe! A ja leżę plackiem juz, bo na ustanie krwawienia się nie zanosi

f2w33e3k7fvoiiol.png

Tylko za często dedektora nie można używać wiesz o tym? [emoji8]

f2w33e3k7fvoiiol.png
Wiem, bardziej zamówiłam go pod tym względem jak dziecko dłużej nie będzie się ruszać... w tamtej ciąży mała nie ruszala się przez cały dzień, a ja odchodzilam od zmysłów [emoji85]

Wiem, bardziej zamówiłam go pod tym względem jak dziecko dłużej nie będzie się ruszać... w tamtej ciąży mała nie ruszala się przez cały dzień, a ja odchodzilam od zmysłów [emoji85]
Moja znowusz nie przestawala się ruszać, do tej pory jej zostało że nie usiedzi w miejscu. Nawet w nocy miałam problem ze spaniem bo tak się wiercila

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam wymyślone imię tylko w przypadku dziewczynki...z chłopcem mam problem, bo mało które w ogóle mi się podoba...
ładne te Wasze brzuszki :)
dziś mnie mój tak z rana ciągnął, ze aż sie zaniepokoiłam...:(

reklama
A ja uzywam moze od tygodnia I mialam dni ze szybko wychwycilam serduszko I spalam po tym spokojnie tym bardziej jak uderzen pokazalo ponad 160 ale sa dni jak wczoraj ze slyszalam swoje bicie zamiast malenstwa. Ale sie nie nakrecam. To I tak dosc wczesnie a serduszko malenkie.

Deamscometrue super ze usg troche Cie uspokoilo, ale bezwzgledne lezenie u Ciebie wskazane teraz. Badz spokojna.

Do góry