reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja jestem za osobnym wątkiem z brzuszkami, jeśli można go zrobić "zamkniętym", ktoś wie czy jest tu taka opcja?
Rzadko pokazuje moje zdjęcia światu, więc czułabym się lepiej z taką galerią jak by była nasza "prywatna"

reklama
Marta, ja czasem wieczorami mam taki brzucholek [emoji16] Wypycha mnie co któryś wieczor konkretnie, ale rano wraca do normalności :)
Ja już mam upatrzony wózek, tzn. na pewno to będzie Bebetto, ale zastanawiam się jeszcze nad dwoma modelami :) Ale dylemat rozstrzygnę dopiero jak już faktycznie będziemy na etapie kupna wózka. Ubranek w ogole nie oglądam, nie kupuje i jeszcze w ogóle o nich nie mysle. Łóżeczko raz mi sie rzuciło w oczy i chyba zamówimy z tej firmy, bez poszukiwań innych - słyne z tego, że jak już mi coś wpadnie w oko to to po prostu biorę, nie szukam dalej :)

Wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek idealny - bez wzdęć i bóli brzucha choć powiem szczerze, że jadąc autem do pracy czułam kłucia w jelitach. Jutro miałam jechac do Warszawy (wyjazd służbowy na targi slubne), ale na pewno odmowie ten wyjazd, bo do pracy mam 5 minut drugi i już odczuwałam kłucie, a do Warszawy 3h... dziekuje bardzo ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marta, ja czasem wieczorami mam taki brzucholek [emoji16] Wypycha mnie co któryś wieczor konkretnie, ale rano wraca do normalności :)
Ja już mam upatrzony wózek, tzn. na pewno to będzie Bebetto, ale zastanawiam się jeszcze nad dwoma modelami :) Ale dylemat rozstrzygnę dopiero jak już faktycznie będziemy na etapie kupna wózka. Ubranek w ogole nie oglądam, nie kupuje i jeszcze w ogóle o nich nie mysle. Łóżeczko raz mi sie rzuciło w oczy i chyba zamówimy z tej firmy, bez poszukiwań innych - słyne z tego, że jak już mi coś wpadnie w oko to to po prostu biorę, nie szukam dalej :)

Wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek idealny - bez wzdęć i bóli brzucha choć powiem szczerze, że jadąc autem do pracy czułam kłucia w jelitach. Jutro miałam jechac do Warszawy (wyjazd służbowy na targi slubne), ale na pewno odmowie ten wyjazd, bo do pracy mam 5 minut drugi i już odczuwałam kłucie, a do Warszawy 3h... dziekuje bardzo ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój wieczorem też jest większy :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też spodobał się bebetto, a konkretnie ten:
Link do: BEBETTO 2017 wózek VULCANO+ fotelik MAXI-COSI CITI
u mnie drugą ciążę też szybciej widac plus ta przepuklina-idelanie pośrodku brzucha...

Koleżanka ma Vulcano, jest bardzo zadowolona. :) Ja myślałam o Tito Premium
Class albo Bresso Premium Class - to są moje kolory, czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka, wózek bedzie ultra neutralny :) W Gliwicach jest sklep gdzie sa wszystkie modele wiec mozna wypróbować :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się wiele wózków podoba, ale wybiorę pewnie najlżejszy i najłatwiejszy do składania, bo zamierzam trochę z dzieckiem pojeździć i polatać.

A dzisiaj w ogóle nie jestem sobą, mojego faceta najchętniej posłałabym w kosmos (nabijał się ze mnie, że mnie mdli, więc jem...), wydarłam się na niego jak nie ja... nie wyspałam się (znowu) i po prostu cały świat mnie dziś potwornie wk***!

reklama
Do góry