reklama
marta64
Fanka BB :)
Uff dobrze wiedzieć że nie jestem sama ;-) ja to myślę że to dlatego że to moja trzecia ciąża i mnie tak wcześnie wywalilomarta64, mój brzuszek jest identyczny, nie muszę robić zdjęcia - wyręczyłaś mnie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
kass.es
Marta, ja czasem wieczorami mam taki brzucholek [emoji16] Wypycha mnie co któryś wieczor konkretnie, ale rano wraca do normalności
Ja już mam upatrzony wózek, tzn. na pewno to będzie Bebetto, ale zastanawiam się jeszcze nad dwoma modelami Ale dylemat rozstrzygnę dopiero jak już faktycznie będziemy na etapie kupna wózka. Ubranek w ogole nie oglądam, nie kupuje i jeszcze w ogóle o nich nie mysle. Łóżeczko raz mi sie rzuciło w oczy i chyba zamówimy z tej firmy, bez poszukiwań innych - słyne z tego, że jak już mi coś wpadnie w oko to to po prostu biorę, nie szukam dalej
Wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek idealny - bez wzdęć i bóli brzucha choć powiem szczerze, że jadąc autem do pracy czułam kłucia w jelitach. Jutro miałam jechac do Warszawy (wyjazd służbowy na targi slubne), ale na pewno odmowie ten wyjazd, bo do pracy mam 5 minut drugi i już odczuwałam kłucie, a do Warszawy 3h... dziekuje bardzo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja już mam upatrzony wózek, tzn. na pewno to będzie Bebetto, ale zastanawiam się jeszcze nad dwoma modelami Ale dylemat rozstrzygnę dopiero jak już faktycznie będziemy na etapie kupna wózka. Ubranek w ogole nie oglądam, nie kupuje i jeszcze w ogóle o nich nie mysle. Łóżeczko raz mi sie rzuciło w oczy i chyba zamówimy z tej firmy, bez poszukiwań innych - słyne z tego, że jak już mi coś wpadnie w oko to to po prostu biorę, nie szukam dalej
Wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek idealny - bez wzdęć i bóli brzucha choć powiem szczerze, że jadąc autem do pracy czułam kłucia w jelitach. Jutro miałam jechac do Warszawy (wyjazd służbowy na targi slubne), ale na pewno odmowie ten wyjazd, bo do pracy mam 5 minut drugi i już odczuwałam kłucie, a do Warszawy 3h... dziekuje bardzo
AnnieQ.
Mi też spodobał się bebetto, a konkretnie ten:
Link do: BEBETTO 2017 wózek VULCANO+ fotelik MAXI-COSI CITI
u mnie drugą ciążę też szybciej widac plus ta przepuklina-idelanie pośrodku brzucha...
u mnie drugą ciążę też szybciej widac plus ta przepuklina-idelanie pośrodku brzucha...
marta64
Też mi się marzą takie koloryMi też spodobał się bebetto, a konkretnie ten:
marta64
Mój wieczorem też jest większyMarta, ja czasem wieczorami mam taki brzucholek [emoji16] Wypycha mnie co któryś wieczor konkretnie, ale rano wraca do normalności
kass.es
Mi też spodobał się bebetto, a konkretnie ten:
Koleżanka ma Vulcano, jest bardzo zadowolona. Ja myślałam o Tito Premium
Class albo Bresso Premium Class - to są moje kolory, czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka, wózek bedzie ultra neutralny W Gliwicach jest sklep gdzie sa wszystkie modele wiec mozna wypróbować
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kejka
Mi się wiele wózków podoba, ale wybiorę pewnie najlżejszy i najłatwiejszy do składania, bo zamierzam trochę z dzieckiem pojeździć i polatać.
A dzisiaj w ogóle nie jestem sobą, mojego faceta najchętniej posłałabym w kosmos (nabijał się ze mnie, że mnie mdli, więc jem...), wydarłam się na niego jak nie ja... nie wyspałam się (znowu) i po prostu cały świat mnie dziś potwornie wk***!
A dzisiaj w ogóle nie jestem sobą, mojego faceta najchętniej posłałabym w kosmos (nabijał się ze mnie, że mnie mdli, więc jem...), wydarłam się na niego jak nie ja... nie wyspałam się (znowu) i po prostu cały świat mnie dziś potwornie wk***!
reklama