reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja tak w sumie tyle co zaczęłam zwracać uwagę na wózki na ulicy, a tak to że wszystkim czekam do polowkowego usg, wtedy dopiero powoli zacznę szykować miejsce na wszystko więc wtedy zacznę zakupy.
Ostatnio miałam wózek Tutek Grander, dwie koleżanki mi polecily, zresztą po mieście multum ich jeździło, ale akurat ja nie byłam zadowolona. Ogólnie to myślę nad używanym, ale głównie o gondolce, bo potem spacerówke to i tak zmienię na zwykłą lekka. Więc w sumie wózek tylko na troche ponad pół roku. A spacerówka to już na długo.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Koleżanka ma Vulcano, jest bardzo zadowolona. :) Ja myślałam o Tito Premium
Class albo Bresso Premium Class - to są moje kolory, czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka, wózek bedzie ultra neutralny :) W Gliwicach jest sklep gdzie sa wszystkie modele wiec mozna wypróbować :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oba kolorki sliczne

Koleżanka ma Vulcano, jest bardzo zadowolona. :) Ja myślałam o Tito Premium
Class albo Bresso Premium Class - to są moje kolory, czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka, wózek bedzie ultra neutralny :) W Gliwicach jest sklep gdzie sa wszystkie modele wiec mozna wypróbować :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oba kolorki sliczne, zresztą ja uwielbiam biało czarne i szare rzeczy, kuchnie też mam biało czarna i nie zamienilabym jej

Mi się wiele wózków podoba, ale wybiorę pewnie najlżejszy i najłatwiejszy do składania, bo zamierzam trochę z dzieckiem pojeździć i polatać.

A dzisiaj w ogóle nie jestem sobą, mojego faceta najchętniej posłałabym w kosmos (nabijał się ze mnie, że mnie mdli, więc jem...), wydarłam się na niego jak nie ja... nie wyspałam się (znowu) i po prostu cały świat mnie dziś potwornie wk***!
Ja wczoraj posprzeczalam się z moim, i nadal jestem zła, a jeszcze bardziej mnie nakręca to że on sobie nic z tego nie robi. I jest mi przykro... I wogole mi bija na głowę te hormony

Witam nowe dziewczyny [emoji3] i cała resztę babinca [emoji3] hihi

Ja też niestety kloce się z moim Tz czasem, chyba nie da się tego uniknąć z tymi naszymi hormonami i w związku...

Ale ładne macie brzuszki [emoji7]
Niedługo dodam swój [emoji3]

Ja też już czytam o wózkach, nie mam jeszcze upatrzonego, myślę, że w sierpniu, jak będziemy w Polsce, to po sklepach pochodzimy - chciałabym taki wózek przetestować, dotknąć, złożyć, podnieść, pojeździć.
Ha, to moja pierwsza ciąża, więc ja już wpadłam w szał - kupiliśmy z mężem łóżeczko i komodę do pokoiku (białe mebelki) oraz kilka ciuszków :) W sierpniu, podczas pobytu w Polsce, gdzie też zrobimy USG połówkowe, mam zamiar skompletować większość wyprawki, głównie ze względu na to, że chciałabym jak najwięcej kupić w Polsce :)

1498210029-aaaaaa.jpeg

U nas dziś 12t5d [emoji7]
Wyglądam jakbym się najadla [emoji23]

Ja sie nie mogę doczekać tych pierwszych zakupów. Jesli będzie dziewczynka - mam ułatwione zadanie, bo siatki ciuchów po starszej tylko czekają na wypranie i wyprasowanie. Jesli chłopak - wszystko musze zacząć od początku, ale to taaaaakie przyjemne!
Z męzem kłóciłam sie w pierwszej ciązy wiecej, teraz jestem ciut bardziej wyluzowana chyba? ;)

Ja wczoraj posprzeczalam się z moim, i nadal jestem zła, a jeszcze bardziej mnie nakręca to że on sobie nic z tego nie robi. I jest mi przykro... I wogole mi bija na głowę te hormony

Mam to samo, w nocy spac nie moglam przez niego a do tego dzis jeszcze do niego sie nie odezwalam bo jakby w ogole zapmnial ze jestem w ciazy .... ach Ci faceci....

reklama
Cześć wszystkim :)
Bóle brzucha przeszły jak ręką odjął w nocy, nie wiem czy to dobrze czy źle. Jestem dobrej myśli. Mdłości też dziś nie ma, aż się głupio czuje.
Wizyta dopiero 19:30, chyba mnie rozniesie do tej pory.

Z moim B. się nie kłócę, my się generalnie nie kłócimy. Miewamy odmienne zdania, ale nigdy nie kończy się to kłótnią, najwyżej delikatnym strzeleniem focha na 5 min.
Ciuszki, wózki i łóżeczka to ja oglądałam już zanim zaszłam w ciąże. Za zakupy się nie zabieram, sporo rzeczy mam dostać. Znalazłam już parę sklepów w swoim mieście, gdzie mają w ofercie wózki nowe i używane.

Brzuch jakiś mam, ale raczej mało jest on ciążowy :)

Załączniki

• brzuch11t6d.jpg
    brzuch11t6d.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 103
Do góry