reklama
Zosia lub Stasiu. Po cichu powiem, ze wolimy Stacha [emoji16]Jakie jeśli można wiedzieć?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem taka wariatka najchętniej usg bym robila codziennie ale dedektora nie kupuje bo nie jestem zbyt techniczna i jak sobie nie będę radzić to tymbardziej sie bede stresowacWiem, bardziej zamówiłam go pod tym względem jak dziecko dłużej nie będzie się ruszać... w tamtej ciąży mała nie ruszala się przez cały dzień, a ja odchodzilam od zmysłów [emoji85]
Alex/Aleksander pasuje i ładne[emoji16] albo Ewa/EvaU nas gorące dyskusje na ten temat już od dawna - chciałabym imię które i po polsku i angielsku brzmi podobnie. A do tego oboje chcielibyśmy imiona po dziadkach/pradziadkach... więc mamy nie lada zagrychę. [emoji848]
Blanka- ślicznieSebastian zawsze mi się podobało, ale tak miala na imię moja pierwsza miłość z podstawówki więc niestety to imię odpada
Ja mam Wiktorie i Blanke
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
kasia2309
Fanka BB :)
My nie mamy jeszcze wybranych imion, nawet jeszcze się nad tym nie zastanawiamy. Swoich preferencji też jakoś nie mam, bo nawet nie sądziłam że kiedyś będę w ciąży [emoji4]
Póki co jest Kropka, bo na pierwszym usg tylko tyle było widać [emoji6] i choć ta Kropka ma już prawie 3cm to tak zostało [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Póki co jest Kropka, bo na pierwszym usg tylko tyle było widać [emoji6] i choć ta Kropka ma już prawie 3cm to tak zostało [emoji4]
Tez mi sie bardzo podoba.Blanka- ślicznie
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Lovi23
Fanka BB :)
Mi też bardzo podoba się Blanka. Mojemu Tz niestety nie , bo krzywi się [emoji3]
Zresztą chciałam już to imię wziąść do bierzmowania - ksiądz kazał mi się wtedy nawrócić i wybrać inne [emoji23] więc myślę, że przy chrzcie też mógłby coś powiedzieć... głupiego.. gdyby była córka
Zresztą chciałam już to imię wziąść do bierzmowania - ksiądz kazał mi się wtedy nawrócić i wybrać inne [emoji23] więc myślę, że przy chrzcie też mógłby coś powiedzieć... głupiego.. gdyby była córka
reklama
My starania rozpoczęliśmy 1,5 roku przed zajściem to zdążyliśmy to ustalić [emoji13]My nie mamy jeszcze wybranych imion, nawet jeszcze się nad tym nie zastanawiamy. Swoich preferencji też jakoś nie mam, bo nawet nie sądziłam że kiedyś będę w ciąży [emoji4]