reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Jakie jeśli można wiedzieć?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zosia lub Stasiu. Po cichu powiem, ze wolimy Stacha [emoji16]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Wiem, bardziej zamówiłam go pod tym względem jak dziecko dłużej nie będzie się ruszać... w tamtej ciąży mała nie ruszala się przez cały dzień, a ja odchodzilam od zmysłów [emoji85]
Ja jestem taka wariatka najchętniej usg bym robila codziennie ale dedektora nie kupuje bo nie jestem zbyt techniczna i jak sobie nie będę radzić to tymbardziej sie bede stresowac

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

U nas gorące dyskusje na ten temat już od dawna - chciałabym imię które i po polsku i angielsku brzmi podobnie. A do tego oboje chcielibyśmy imiona po dziadkach/pradziadkach... więc mamy nie lada zagrychę. [emoji848]

U nas gorące dyskusje na ten temat już od dawna - chciałabym imię które i po polsku i angielsku brzmi podobnie. A do tego oboje chcielibyśmy imiona po dziadkach/pradziadkach... więc mamy nie lada zagrychę. [emoji848]
Alex/Aleksander pasuje i ładne[emoji16] albo Ewa/Eva

f2w33e3k7fvoiiol.png

My nie mamy jeszcze wybranych imion, nawet jeszcze się nad tym nie zastanawiamy. Swoich preferencji też jakoś nie mam, bo nawet nie sądziłam że kiedyś będę w ciąży [emoji4]

Póki co jest Kropka, bo na pierwszym usg tylko tyle było widać [emoji6] i choć ta Kropka ma już prawie 3cm to tak zostało [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też bardzo podoba się Blanka. Mojemu Tz niestety nie , bo krzywi się [emoji3]
Zresztą chciałam już to imię wziąść do bierzmowania - ksiądz kazał mi się wtedy nawrócić i wybrać inne [emoji23] więc myślę, że przy chrzcie też mógłby coś powiedzieć... głupiego.. gdyby była córka

reklama
My nie mamy jeszcze wybranych imion, nawet jeszcze się nad tym nie zastanawiamy. Swoich preferencji też jakoś nie mam, bo nawet nie sądziłam że kiedyś będę w ciąży [emoji4]

Póki co jest Kropka, bo na pierwszym usg tylko tyle było widać [emoji6] i choć ta Kropka ma już prawie 3cm to tak zostało [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My starania rozpoczęliśmy 1,5 roku przed zajściem to zdążyliśmy to ustalić [emoji13]

f2w33e3k7fvoiiol.png

Do góry