reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny spania w nocy nie macie ?? [emoji14]

Parolka, Michasia i Lisianna powodzenia na wizytach ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie mam...jest gorzej z krwawieniem niż było zamiast się poprawić. Gin podejrzewa, że to od bakterii w pochwie, które dopiero co próbowałysmy leczyć antybiotykiem [emoji52]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Dzięki dziewczyny za pamięć i kciukasy [emoji5]

Tak się denerwuje ze nie śpię już od 6:30.

Piękne brzuszki.
Powiem wam ze u mnie to już nawet z przodu widać.
Dlatego ja zakupiłam w Polsce chyba z piec luźnych zwiewnych sukienek (nie worków !!!!)
I pare większych bluz na jesień.

@dreamscometru dziwna sprawa....ale zrobiła ci usg o z dzidziolkiem ok ? W sumie głupio pytam[emoji19]

Powodzenia dziewczyny na wizytach!

Wpisałam się w kalendarz. Dzięki za miłe przyjęcie. Ja jestem z Koszalina (to nad morzem), zapewne tylko ja z tych stron? :) Musze jeszcze rozkminić jak wstawić sobie zdjęcie :) No i dodać zdjęcie brzuszka. Mój spory, ale to w dużej mierze wina przepukliny niestety. O ubrania sie nie martwię, kilka z poprzedniej ciąży zostało oraz sporo z okresu gdy ogólnie wżyłam wiecej czyli jeszcze niecałe 1,5roku temu :) właściwie to w ciążę obecną udło mi sie zajść dzięki temu, że schudłam :)

Chciałam się jeszcze zapytać, czy tylko ja jestem taka stuknięta i już oglądam wózki oraz myślę nad imieniem, choć nawet nie znam płci? :)

AnnieQ ja jak tylko się dowiedziałam to zaczęłam oglądać wózki, łóżeczka, pościel, zabawki, ubranka, ubrania ciążowe, piżamki, no chyba wszystko co tylko możliwe [emoji16] ale już mi przeszło. Będzie czas na kompletowanie wyprawki [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry