reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny powodzenia na wizytach!

Ja bylam na zakupach w piatek. Kupilam spodnie na gumke rozmiar wieksze niz normlanie i trocge zaluje, bo mi spadaja. Ale pewnie dlugo taki stan nie bedzie trwal ;-) do tego jeszcze bluzke koszulowa tez musialam wziac wieksza, bo wszystko w cyckach za male :-D

Sluz tez mam mleczny ale nie jest go duzo. W pierwszej ciazy mialam znacznie wiecej.

No i chyba mdlosci mi odpuscily. tfu tfu zeby nie bylo ;-)

reklama
Ariska daj znac po wizycie ;)
Lake powodzenia na badaniach ;)

U mnie śluz tez jest albo biały albo żółty, ale sie nie martwię bo w pierwszej ciazy miałam tak samo. Jest go sporo wiec z wkładka na okrągło ;/

Dreamscometrue oby to nie było przeziębienie ;*

U mnie tez garderobę trzeba odświeżyć i jeszcze muszę sukienkę na wesele kupić ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niestety wygląda na to ze tak. Poce się po amolu pod kołdrą

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ariska a to niespodzianka :-) to bylo pierwsze usg, czy wczesniej nie bylo widac?

Dreams zdrowka ! Mleko z czosnkiem i miodem zawsze stawia mnie na nogi.

Hej dziewczyny. Odebrałam dzisiaj wyniki badan. Niestety mam podwyższone tsh Mój wynik to 2,505
Normy dla pierwszego trymestru to 0,01-2,32. Trochę to dziwne, bo jak robiłam tsh w 2014 to norma dla kobiet w ciąży dla I trymestru była od 0,33-4,59....

Może macie w tym jakieś doświadczenie?

A jeżeli chodzi o różyczkę to mam wynik wątpliwy: 8,60 w klasie Igg,

Martwię się czy wszystko będzie ok...:(

Na wizycie wszystko dobrze na usg wyszla ciaza blizniacza do teraz jestem w szoku

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
No to gratulacje :) :D a to bylo pierwsze usg?

Hej dziewczyny. Odebrałam dzisiaj wyniki badan. Niestety mam podwyższone tsh Mój wynik to 2,505
Normy dla pierwszego trymestru to 0,01-2,32. Trochę to dziwne, bo jak robiłam tsh w 2014 to norma dla kobiet w ciąży dla I trymestru była od 0,33-4,59....

TSH w poprzedniej ciąży miałam tak samo i od tamtej pory leczę się na niedoczynność, nie bój się nie jest bardzo wysokie tylko radzę jaknajszybciej udać się doendokrynologa żebyś dostała receptę na hormony

Ariska a to niespodzianka :-) to bylo pierwsze usg, czy wczesniej nie bylo widac?

Dreams zdrowka ! Mleko z czosnkiem i miodem zawsze stawia mnie na nogi.
Dzięki! Wezmę ten syrop na przeziębienie dla kobiet w ciąży i zobaczę

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama

Co do tsh wynik najlepszy to okolo 1,5. Pewnie powinnaś brać leki na stałe. Ja biorę i wyniki są ok

Do góry