reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny poradzcie coś, czuję, że bierze mnie przeziębienie boje sie mam pewnie osłabiony organizm bo bralam antybiotyk bo mi wyszły bakterie w posiewie...najpierw lekki bol gardlo potem kaszel suchy i drapanie w gardle i nos mi przytyka. Herbatę z cytryną wypilam ale co to moze pomóc...

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Mleko z miodem i czosnkiem jak dasz rade wypic.
Eh do czego juz nie zmuszalam sie dla dziecka [emoji16] jej tylko syropu z cebuli nie przeżyje koszmar mojego dzieciństwa [emoji16] dzięki spróbuję [emoji106] ile razy dziennie taka mieszanka?

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

@dreamscometrue zatkany nos to podobno częsta przypadłość w ciąży i ja cały czas coś czuje w tym nosie.

Jeśli coś Cię bierze to spróbuj tak jak radzi @xssenia ja bym Ci jeszcze poradziła herbatę z cytryną, miodem i żurawiną albo syropem z malin. Możesz dorzucić też imbir. Jeśli nie to może spróbuj w aptece tych specyfików dla ciężarnych. Może nacieraj się Amolem lub nalewką z bursztynu, ale nie wiem czy można. Chyba można. Ostatnio pani w aptece dawała chłopakowi Amol dla przeziębionej ciężarnej. I nawilżaj pokój gdzie przebywasz. Ja chyba muszę kupić nawilżacz na to moje suche gardło i ten nos...

@dreamscometrue zatkany nos to podobno częsta przypadłość w ciąży i ja cały czas coś czuje w tym nosie.

Jeśli coś Cię bierze to spróbuj tak jak radzi @xssenia ja bym Ci jeszcze poradziła herbatę z cytryną, miodem i żurawiną albo syropem z malin. Możesz dorzucić też imbir. Jeśli nie to może spróbuj w aptece tych specyfików dla ciężarnych. Może nacieraj się Amolem lub nalewką z bursztynu, ale nie wiem czy można. Chyba można. Ostatnio pani w aptece dawała chłopakowi Amol dla przeziębionej ciężarnej. I nawilżaj pokój gdzie przebywasz. Ja chyba muszę kupić nawilżacz na to moje suche gardło i ten nos...
Dzięki za tyle rad Amol mam zaraz sie nasmaruje a po miód M potem wyśle. Z tym nosem. Mi wcześniej nie dokuczal, ale w ciąży non stop potrzebuje świeżego powietrza wietrze mieszkanie a nie zawsze jest ciepło niestety

Chyba znalazlam coś co powinno pomóc Pre na len. Widziałam w Rossmann. Ma czosnek maliny itd.

Witam się i ja :)
Również musz wybrać się na zakupy, potrzebuję już spodni i sukienek :) Nie chcę typowych, ciążowych ciuchów, mam nadzieję, że znajdę coś fajnego, normalnego, luźnego i większego :D
Jutro wizyta, cały czas byłam spokojna, a dziś jakiś taki stresik mnie złapał..

Cześć dziewczyny [emoji3]
Ale napisalyscie dużo przez weekend, nadrobie was jak będę miała więcej czasu.

U nas dziś już 11t0d [emoji3]

Też muszę wybrać się na jakieś zakupy, żeby coś kupić większego, też jeszcze ciazowych ciuchów nie chce

Cześć w poniedziałek :)
Ważyłam się dziś rano pół kg do przodu w ciągu tygodnia. Jakoś mnie to nie martwi, ciąża to chyba jedyny okres, w którym przyrost wagi cieszy, a nie martwi.
Odnośnie śluzu to u mnie cały czas mleczno-biały o konsystencji białka. Nie wiem ile wpływu mają bakterie w moczu na śluz, ale u mnie na ostatnich badaniach niestety wyszły, a nie zauważyłam różnicy w swoim śluzie.

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty dziś i w tym tygodniu, czekam na DOBRE wieści :) Chyba zniosę jajko do swojej wizyty w przyszłym tygodniu.

reklama
Ariska daj znac po wizycie ;)
Lake powodzenia na badaniach ;)

U mnie śluz tez jest albo biały albo żółty, ale sie nie martwię bo w pierwszej ciazy miałam tak samo. Jest go sporo wiec z wkładka na okrągło ;/

Dreamscometrue oby to nie było przeziębienie ;*

U mnie tez garderobę trzeba odświeżyć i jeszcze muszę sukienkę na wesele kupić ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry