reklama
michasia30
Fanka BB :)
GratulujęHej. Prawdopodobnie dołącze do Was za kilka dni Narazie jestem tylko po pozytywnym teście w dzien @.
Jestem Aga, mam 35l i dwóch urwisów po cc ze stycznia 2016 i 2013
Widzę, że wszystkie dzieci celujesz w styczeń Impreza za jednym zamachem, trzy świeczki w jeden tort!
Dziewczyny troche się martwie. Wczoraj miałam termin @. Od soboty sporadyczne brązowe plamienia, poniedziałek czysto, wczoraj jakby brązowy śluz podbarwiony kropelką krwi i dzisiaj brązowy brudny.
Przed 2 ciążą miałam trzy dni brązowe plamienia a co pózniej nie pamiętam.
Przed 2 ciążą miałam trzy dni brązowe plamienia a co pózniej nie pamiętam.
Tylko beta hcg! prawdę Ci powie [emoji5]Tez mialam nadzieje ze to plamienie implantacyjne ale nie znalazlam nic o implantacji tydzien po spodziewanej miesiaczce. Normalnie implantacja jest w dniu miesiaczki badz pare dni wczesniej.
To jest plamienie brazowa krew malo jej nawet podpaski nie trzeba. Tylko ze ja tak miesiaczkuje odkad urodzilam czyli od 2.5lat
Do tego wykonalam test specjalnie ten sam co wykonywalam jakis niecaly tydzien temu I znowu bez zmian a powinna byc ta kreska bardziej widoczna a wciaz ja widac tylko pod swiatlo.
Nie ma sie co łudzić.
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Dziewczyny ja beta dwa dni temu 49,8 a dzisiaj 145,2 [emoji5] nie mogę się doczekać usg!!!
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
aga_agi
@dreamscometrue piękny wynik
reklama
Lake882
@dreamscometrue moje gratulacje ☺ Trzymam kciuki żeby dalej beta rosła ☺