reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
ja pierwsze usg mam za soba ale tak jak pisałam widać było tylko pęcherzyk teraz kolejna wizyte mam po 20 maja. kiesy wy idziecie na zl ? ja chce poczekać oczywiście jak wszystko będzie dobrze do konca czerwca a potem zrobie sobie wakacje:cool2: do porodu. Dziewczyny czy rodziłyście wcześniej sn czy cc? ja jestem po 2 cc. teraz jak Bóg pozwoli będzie 3.

reklama
My powiedzieliśmy mojej mamie i siostrze i teść wie, zastanawia mnie czy teściowej powiedział...

Tez mam pierwsze usg za sobą tylko pęcherzyk na usg zobaczyłam. 11 idę na kolej a wizytę. Na szczęście ja będe miała często wizyty i usg z racji mojej histori.

Malinka ja rodziłam SN i teraz tez liczę na poród SN ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze nie wiem kiedy pierwsza wizyta okaże się po długim weekendzie na kiedy mnie "wcisną". Pewnie i tak nie wcześniej niż w połowie maja.
W piewszej ciąży bardzo długo chodziłam do pracy, teraz stwierdzam, że trochę bez sensu to było.
Poród SN indukcyjny.

Jeden dzień tu nie zaglądałam a tu tyle nowych wpisów :-)
Witam nowe mamusie! Gratuluję i życzę żeby wszystko było dobrze!

Co do l4 ja jestem od samego poczatku praktycznie na l4 ale to ze względu na ciężką prace.

Jeśli chodzi o objawy to mam wrażenie że cały czas jest mi niedobrze. Bardzo szybko się męcze, piersi i siku to taki chyba standart :-)

U mnie na pierwszej wizycie nie było nic widac, kolejna wizyta 05.05. To bedzie poczatek 7tc.

Pozdrawiam Was wszystkie!

Hej dziewczyny ja odpadam. Dostalam wczoraj plamienie, na tescie dalej zadnej widocznej kreski. Nie wiem co to bylo od pol roku a nawet wiecej regularne miesiaczki miallam teraz spoznilaa sie 8dni do tego ta bolaca piers myslalam ze to ciaza. Wychodzi na to ze to jakies zaburzenie hormonalne. Hmm a moze naturalne poronienie? Szkoda ze nie bedzie mnie z wami

Tez mialam nadzieje ze to plamienie implantacyjne ale nie znalazlam nic o implantacji tydzien po spodziewanej miesiaczce. Normalnie implantacja jest w dniu miesiaczki badz pare dni wczesniej.

To jest plamienie brazowa krew malo jej nawet podpaski nie trzeba. Tylko ze ja tak miesiaczkuje odkad urodzilam czyli od 2.5lat

Do tego wykonalam test specjalnie ten sam co wykonywalam jakis niecaly tydzien temu I znowu bez zmian a powinna byc ta kreska bardziej widoczna a wciaz ja widac tylko pod swiatlo.

Nie ma sie co łudzić.

reklama
Do góry