reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Witajcie Drogie Panie. Opiszę swoja historię bo może będzie ona wsparciem dla wielu z Was. W marcu tego roku byłam u Pani ginekolog ponieważ chciałam strać się o dzidzie. Po obejrzeniu moich jajników złapała się za głowę i powiedziała ze tylko leczenie farmakologiczne, a i to dużych szans nie ma. Powiem jeszcze ze od wielu lat mam zdiagnozowane pcos. Przepisał a mi suplement diety bo o dzidzie starać chcieliśmy się w drugiej połowie roku. I ku zdziwieniu mojemu a już przede wszystkim Pani doktor jestem w 9 tygodniu ciąży :) Powiedziała że to cud wiec kochane cuda naprawdę istnieją ;)

Bardzo podobna sytuacja u mojej kuzynki która ma już 2ke dzieciaczków ;) Cudowna wiadomość, jej lekarz tez to uznał za cud ;)

MamaZu15, marta64 na takie wieści czekam !! :-) :)

kasses tylko się cieszyć lekkimi mdlosciami , ja mam jeszcze delikatne ale było strasznie:) , reszta objawów u mnie taka sama... czasem aż zawroty że zmęczenia ...

beti... jasne , witaj który tydzień? kiedy termin :)

Bardzo podobna sytuacja u mojej kuzynki która ma już 2ke dzieciaczków ;) Cudowna wiadomość, jej lekarz tez to uznał za cud ;)

MamaZu15, marta64 na takie wieści czekam !! :-) :)

kasses tylko się cieszyć lekkimi mdlosciami , ja mam jeszcze delikatne ale było strasznie:) , reszta objawów u mnie taka sama... czasem aż zawroty że zmęczenia ...

beti... jasne , witaj który tydzień? kiedy termin :)
U mnie wczoraj po wizycie 5t5dz takze samiutki poczatek. W piątek ide posluchac serduszka bo za wczesnie wczoraj bylo. Ja jestem mama prawie 7 latki . Na baby boom w czasie ciąży bylam baaardzo aktywna. Uwielbiam to forum i ciesze sie ze moge dołączyć [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Beti między moja starsza a młodsza jest 7 lat różnicy, powiem Ci ze fajna sprawa bo siostra zakochana w młodszej i mimo wszystko naprawdę sporo mi pomaga

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No Julka jest bardzo szczesliwa. U nas ten problem ze trzeba bylo ostro sie starac . Gdyby teraz sie nie udalo to w lipcu minalby rok jak zaczelismy leczenie. [emoji4][emoji4] gdybysmy zdecydowali sie szybciej różnica wieku bylaby mniejsza ale stwierdzam to ze bedzie dobrze z taka różnica. Najważniejsze ze sie udalo.[emoji4]

Ha! A u mnie bedzie roznica 11 i 7 lat!
Akcja nie z tej ziemi :-)

U mnie mdlosci odchodza troche, rano oczuwiscie tulenie porcelany bylo. Ale najgorsze jest to ze wczoraj wieczorem dostalam takiej zgagi ze spac nie moglam! Do 1 sie meczylam :-( i na siedzaco usnelam.
Dzisiaj po sniadaniu znowu zgaga! Ale zakupilam juz cos na zgage i mam nadzieje ze pomoze.

Wizyte druga mam jutro! To 9 -ty tydzien wiec zaloza mi karte ciazy, porobia krew itd... oficjalnie bede ciezarowka

Zgaga na szczęście jeszcze mnie nie meczyla ale tak jakby odbijalo mi się zgaga, krew miałam badana i dziś założona karta ciąży

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ha! A u mnie bedzie roznica 11 i 7 lat!
Akcja nie z tej ziemi :-)

U mnie mdlosci odchodza troche, rano oczuwiscie tulenie porcelany bylo. Ale najgorsze jest to ze wczoraj wieczorem dostalam takiej zgagi ze spac nie moglam! Do 1 sie meczylam :-( i na siedzaco usnelam.
Dzisiaj po sniadaniu znowu zgaga! Ale zakupilam juz cos na zgage i mam nadzieje ze pomoze.

Wizyte druga mam jutro! To 9 -ty tydzien wiec zaloza mi karte ciazy, porobia krew itd... oficjalnie bede ciezarowka
Współczuję złego samopoczucia. Sama sue czuje jak wyjeta z d... [emoji20][emoji20][emoji20] w 1 ciazy zero objawow. Tylko raz przez okres ciazy bolala mnie głowa az wymiotowalam raz mialam zgage. Zero mdlosci nudnosci itp. Moje samopoczucie okropne ledwo chodze zero sily. Zawroty glowy mdlosci i brak checi do zycia [emoji21][emoji21][emoji21]

Do góry