reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie będzie dobrze, ja 18.04 Om i dopiero dziś usłyszałam i zobaczyłam

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś zaczynam 8 tydzień, dwa tygodnie temu usłyszałam serduszko, w czwartek kolejna wizyta i mam nadzieje, że z dzidziusiem wszystko w porządku :)
A teraz praca, wiatrak hula na całego, koktajl z truskawek na wyciagnięcie rękę i na szczęście niewielu klientów - oby tak było do końca dniówki hihi :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam dopiero za tydzień we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekać :D Chętnie bym częściej chodziła :D
Orientujecie się może ile kosztuje zdjęcie usg 3D? Chcę sobie mniej więcej ceny porównać, gdzie bardziej opłaca się robić - czy w Polsce czy w Niemczech..

Pytanie do mam, które są na zwolnieniu: czy lekarz chętnie wypisywał wam L4 w ciąży? Ja od swojego usłyszałam, że nie mam na co liczyć i dziwi mnie to, ponieważ czuję się fatalnie, jestem już po operacji usunięcia części narządów rozrodczych, mam za sobą długie starania, w dodatku mam silną alergię stwierdzoną u specjalisty i przyjmuję leki, biorę duphaston na plamienia... wydawało mi się, że to wystarczające powody aby wypisać zwolnienie... jednak lekarz mnie źle potraktował i myślę nad zmianą. Czy zwolnienia od prywatnego lekarza są honorowane w pracy?

Ja mam dopiero za tydzień we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekać :D Chętnie bym częściej chodziła :D
Orientujecie się może ile kosztuje zdjęcie usg 3D? Chcę sobie mniej więcej ceny porównać, gdzie bardziej opłaca się robić - czy w Polsce czy w Niemczech..
U mojego doktorka chyba 200 albo 250zl tak kojarze.

Ja dzis bylam na nfz, dostalam skierowania na badania, pobralam cytologie.

A usg za tydzien u mojego lekarza.
Ciekawe co tam u cudaczka, bo porzadnie mi dokucza mdlosciami i wymiotami..

Ann90 moj mnie wyslal na zwolnienie ze wzg na poprzednie poronienie, bardzo zle samopoczucie i obstawienie lekami przy ktorych lepiej sie oszczedzac. Wszystkie zwolnienia sa honorowane niezaleznie czy nfz czy prywata.

Są honorowane, nigdy się tak nie spotkałam, zawsze lekarz pytał co wizytę czy potrzebuje zwolnienia

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie 8 t 3dc a serduszko tez juz widzialam 2 tyg temu, jutro kolejna wizyta i oczywiscie stres ...
Co do zlego samopoczucia ... no coz podobno to przywilej ciezarnej

A w 3 ciazy to i tak dookkla wszyscy mysla ze to przeciez nic takiego .... i juz powinnam generalnie nawet marudzic nie projowac... i co tu sie klocic ? Usmiechnac sie i obrocic na piecie pozostaje :-)

Do góry