reklama
Lake882
Fanka BB :)
Będzie dobrze moja droga ☺ i usłyszysz serduszko juz niedługo ☺Dziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
marta64
Dokładnie będzie dobrze, ja 18.04 Om i dopiero dziś usłyszałam i zobaczyłamDziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
xssenia
Cierpliwosci jeszcze zobaczysz trzymamy kciukiDziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.
kass.es
Ja dziś zaczynam 8 tydzień, dwa tygodnie temu usłyszałam serduszko, w czwartek kolejna wizyta i mam nadzieje, że z dzidziusiem wszystko w porządku
A teraz praca, wiatrak hula na całego, koktajl z truskawek na wyciagnięcie rękę i na szczęście niewielu klientów - oby tak było do końca dniówki hihi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A teraz praca, wiatrak hula na całego, koktajl z truskawek na wyciagnięcie rękę i na szczęście niewielu klientów - oby tak było do końca dniówki hihi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam dopiero za tydzień we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekać Chętnie bym częściej chodziła
Orientujecie się może ile kosztuje zdjęcie usg 3D? Chcę sobie mniej więcej ceny porównać, gdzie bardziej opłaca się robić - czy w Polsce czy w Niemczech..
Orientujecie się może ile kosztuje zdjęcie usg 3D? Chcę sobie mniej więcej ceny porównać, gdzie bardziej opłaca się robić - czy w Polsce czy w Niemczech..
B
bb nieznajomy
Gość
Pytanie do mam, które są na zwolnieniu: czy lekarz chętnie wypisywał wam L4 w ciąży? Ja od swojego usłyszałam, że nie mam na co liczyć i dziwi mnie to, ponieważ czuję się fatalnie, jestem już po operacji usunięcia części narządów rozrodczych, mam za sobą długie starania, w dodatku mam silną alergię stwierdzoną u specjalisty i przyjmuję leki, biorę duphaston na plamienia... wydawało mi się, że to wystarczające powody aby wypisać zwolnienie... jednak lekarz mnie źle potraktował i myślę nad zmianą. Czy zwolnienia od prywatnego lekarza są honorowane w pracy?
xssenia
U mojego doktorka chyba 200 albo 250zl tak kojarze.Ja mam dopiero za tydzień we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekać Chętnie bym częściej chodziła
Ja dzis bylam na nfz, dostalam skierowania na badania, pobralam cytologie.
A usg za tydzien u mojego lekarza.
Ciekawe co tam u cudaczka, bo porzadnie mi dokucza mdlosciami i wymiotami..
Ann90 moj mnie wyslal na zwolnienie ze wzg na poprzednie poronienie, bardzo zle samopoczucie i obstawienie lekami przy ktorych lepiej sie oszczedzac. Wszystkie zwolnienia sa honorowane niezaleznie czy nfz czy prywata.
reklama
Agi.aguullka
U mnie 8 t 3dc a serduszko tez juz widzialam 2 tyg temu, jutro kolejna wizyta i oczywiscie stres ...
Co do zlego samopoczucia ... no coz podobno to przywilej ciezarnej
A w 3 ciazy to i tak dookkla wszyscy mysla ze to przeciez nic takiego .... i juz powinnam generalnie nawet marudzic nie projowac... i co tu sie klocic ? Usmiechnac sie i obrocic na piecie pozostaje :-)
Co do zlego samopoczucia ... no coz podobno to przywilej ciezarnej
A w 3 ciazy to i tak dookkla wszyscy mysla ze to przeciez nic takiego .... i juz powinnam generalnie nawet marudzic nie projowac... i co tu sie klocic ? Usmiechnac sie i obrocic na piecie pozostaje :-)