Cześć kobiety :-)
Aniu, bardzo mi przykro
Może jednak tak jak piszą dziewczyny- inny lekarz, inny sprzęt? Może jednak...
Ja wróciłam od lekarza tj z USG piersi. Ulżyło mi trochę, nie ma żadnych zmian, nawet się polepszyło! Pani doktor powiedziała, że widać już, że to ciążowe piersi :-) Kolejna kontrola za rok albo po zakończeniu laktacji.
Odebrałam wyniki, cukier 93. Bałam się tego cukru bo mam w rodzinie bardzo dużo cukrzyków... Ogólnie chyba wszystko w normie, ale zobaczymy co powie gin. Wizyta za tydzień. Teraz pozostało mi czekać, mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Trochę mnie pobolewa brzuch, ale to chyba normalne... chce mi się tylko spać i jestem zmęczona. Apetyt mi wraca i brzuszek też lekko mi wydęło :-) Mdli mnie co jakiś czas, ale jest to do wytrzymania :-)
Co do wyprawki... nie mamy totalnie nic, prócz smoczka, który dostaliśmy od znajomych z gratulacjami. To nasza 1 dzidzia więc jestem totalnie zielona w temacie wyprawki i całej reszty.
Piszecie o budowach, powiem Wam, że po tym co przeżyliśmy z ekipami wykończeniowymi cieszę się, że mamy to za sobą. Wprowadziliśmy się rok temu. Co prawda teraz robimy kolor na zewnątrz i podbitkę i ogród, a w środku do ogarnięcia została nam jeszcze łazienka na poddaszu, ale to już bliżej niż dalej totalnego końca. Pokoik dla bobasa jest pusty więc trzeba go zapełnić, ale to jeszcze troszkę. Na pewno będzie unisex czyli jakieś biele i szarości bo bardzo je lubię i tak mamy urządzany dom, w pokoiku na pewno zagram kolorowymi dodatkami w zależności od płci :-)
Co do wózka, mi też się podoba Anex Sport i jeszcze Chicco ma też fajną serię. U nas jest ogród, taras. O chuście nie myślałam, bo z wózkiem raczej problemu nie będzie więc zobaczymy, ale jestem raczej aktywna sprzątająco- gotującą, a z tego co piszecie chusta się przy takich akcjach przydaje :-)