JesiennaMama
Początkująca w BB
aga o to super :-) nie bede sie czula staruszką w naszej grupie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez 3 wiec całkiem nas sporo Jak radzicie sobie z tą niepewnością czy to na pewno ciąza przed pierwszym badaniem? Ja niestety mieszkam w kraju, w którym lekarz do tego zwykły rodzinny nie ginekolog przyjmuje dopiero w 10-12 tc i jak tu do tego czasu nie zwariować zwłaszcza, że jakoś dziwnie wszystkie objawy ustały?
Witam mnie też korci żeby powiedzieć chociaż siostrze, ale lepiej nie zapeszać Idziemy prawie równo u mnie 6 dni po Jakieś objawy?Witam wszystkie Panie,
z chęcią dołączę do zacnego grona. Mąż zabrania na razie się chwalić komukolwiek, zanim nie będzie wizyty u lekarza, a termin spotkania z położną dopiero na 15.05 Potrzebuje się komuś wygadać bo mam wrażenie że eksploduje. Nareszcie po prawie roku starania udało się i mamy dwie piękne kreski, jakieś 4 dni po spodziewanym okresie. Tak długo czekałam że wydaje mi się to nierealne O.O
Dzisiaj wyjątkowo czuje się okej, może dlatego że wreszcie wolne w pracy. Ale ostatnie pięć dni było dosyć ciężkie. Dzień przed spodziewanym okresem miałam uderzenie gorąca i prawie zemdlałam na ulicy - bardzo się przestraszyłam bo w pierwszej chwili nie połączyłam faktów, ale po powrocie z pracy zrobiłam test i wyszła bardzo niewyraźna kreska. Później zaczęły się wieczorne mdłości i pierwsza gwałtowna wizyta w toalecie... niby okropne a ciesze się jak dziecko Trochę pobolewa głowa no i mam wrażenie że piersi powiększyły mi się o połowę A jak tam u was? Coś zaczyna się dziać?Witam mnie też korci żeby powiedzieć chociaż siostrze, ale lepiej nie zapeszać Idziemy prawie równo u mnie 6 dni po Jakieś objawy?