reklama
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
JesiennaMama
Początkująca w BB
W 6 tyg
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
A tyg liczycie od ostatniej @ czy od owulacji ? Bo takie dwie wersje znalazłam na necie ...
Mi wychodzi 6 tydz od ostatniej @ i korci mnie żeby pójść już teraz na USG ale obawiam się że nie będzie jeszcze widać.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wychodzi 6 tydz od ostatniej @ i korci mnie żeby pójść już teraz na USG ale obawiam się że nie będzie jeszcze widać.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Widzę, że suwak nie odlicza ale właśnie zaczęłam 7 tydzień. [emoji7]Cześć dziewczyny.
Ja się nie odzywam ostatnio bo wypoczywamy ☉
Gratuluję nowym mamusia [emoji173]
Zobacz załącznik 804718
W sobotę idę na usg .
malinka1000
Fanka BB :)
u moich pociech serduszko lekarz wysłuchal na przełomie 7/ 8 tydz. Ja byłam tydzień temu u gin widać było tylko pęcherzyk bo to był dopiero 4 tydz i 5 dzień. Byłam tak wcześnie aby sprawdzić czy na tym etapie jest wszystko ok został mi lęk po poronieniu
aga_agi
reklama
michasia30
Witajcie babeczki!
Mam 33 lata jestem mamą prawie dwuletniej córeczki.
Okres spóźniał mi się dwa dni a z racji ze moje cykle sa bardzo regularne wczoraj zrobiłam test-dwie grube kreski. Sama się dziwie ze coś pokazał bo to byłby jakiś trzeci tydzień od zapłodnienia, a nawet 2,5.
Dziś rano zrobiłam raz jeszcze. Wynik pozytywny. Zrobię jeszcze za tydzień.
Z racji ze mieszkam w UK na pierwsza wizytę muszę poczekać do 9 tygodnia a na pierwsze USG do 12.
Jeśli chodzi o objawy to jest mi bardzo zimno momentami, budzę się w nocy i nie mogę spać. Chyba częściej robię siku. I jestem bardzo zmęczona.
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i w 8 stycznia (albo w okolicach) będzie dzidziolek.
Życzę wam dziewczyny żeby wszystko poszło gładko i fajnie będzie mieć was koło siebie.
Byłam już na lipcowkach 2015 i wiem jak to fajnie mieć z kim popaplac i ponarzekać na spuchnięte stopy
Mam 33 lata jestem mamą prawie dwuletniej córeczki.
Okres spóźniał mi się dwa dni a z racji ze moje cykle sa bardzo regularne wczoraj zrobiłam test-dwie grube kreski. Sama się dziwie ze coś pokazał bo to byłby jakiś trzeci tydzień od zapłodnienia, a nawet 2,5.
Dziś rano zrobiłam raz jeszcze. Wynik pozytywny. Zrobię jeszcze za tydzień.
Z racji ze mieszkam w UK na pierwsza wizytę muszę poczekać do 9 tygodnia a na pierwsze USG do 12.
Jeśli chodzi o objawy to jest mi bardzo zimno momentami, budzę się w nocy i nie mogę spać. Chyba częściej robię siku. I jestem bardzo zmęczona.
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i w 8 stycznia (albo w okolicach) będzie dzidziolek.
Życzę wam dziewczyny żeby wszystko poszło gładko i fajnie będzie mieć was koło siebie.
Byłam już na lipcowkach 2015 i wiem jak to fajnie mieć z kim popaplac i ponarzekać na spuchnięte stopy