reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Witam nowe mamy i gratulacje pięknych dwóch kresek :-D
W pierwszej ciąży serduszko usłyszałam w 5+3tc

Cześć dziewczyny.
Ja się nie odzywam ostatnio bo wypoczywamy ☉
Gratuluję nowym mamusia [emoji173]
20170501_191209.jpg

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Załączniki

• 20170501_191209.jpg
    20170501_191209.jpg
    182,6 KB · Wyświetleń: 723
A tyg liczycie od ostatniej @ czy od owulacji ? Bo takie dwie wersje znalazłam na necie ...
Mi wychodzi 6 tydz od ostatniej @ i korci mnie żeby pójść już teraz na USG ale obawiam się że nie będzie jeszcze widać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

u moich pociech serduszko lekarz wysłuchal na przełomie 7/ 8 tydz. Ja byłam tydzień temu u gin widać było tylko pęcherzyk bo to był dopiero 4 tydz i 5 dzień. Byłam tak wcześnie aby sprawdzić czy na tym etapie jest wszystko ok został mi lęk po poronieniu:(

@blair super, u nas w mieście też się dużo dzieje oprócz majówki dni miasta
@M.a.r.t.a nie sugerowałabym się internetowymi tygodniami, póki co nie wiadomo dokładnie kiedy owu była. Mi internety pokazują też 5tydzień, a ja wiem,że jest nawet o 2tygodnie mniej

reklama
Witajcie babeczki!
Mam 33 lata jestem mamą prawie dwuletniej córeczki.
Okres spóźniał mi się dwa dni a z racji ze moje cykle sa bardzo regularne wczoraj zrobiłam test-dwie grube kreski. Sama się dziwie ze coś pokazał bo to byłby jakiś trzeci tydzień od zapłodnienia, a nawet 2,5.
Dziś rano zrobiłam raz jeszcze. Wynik pozytywny. Zrobię jeszcze za tydzień.

Z racji ze mieszkam w UK na pierwsza wizytę muszę poczekać do 9 tygodnia a na pierwsze USG do 12.

Jeśli chodzi o objawy to jest mi bardzo zimno momentami, budzę się w nocy i nie mogę spać. Chyba częściej robię siku. I jestem bardzo zmęczona.

Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i w 8 stycznia (albo w okolicach) będzie dzidziolek.

Życzę wam dziewczyny żeby wszystko poszło gładko i fajnie będzie mieć was koło siebie.
Byłam już na lipcowkach 2015 i wiem jak to fajnie mieć z kim popaplac i ponarzekać na spuchnięte stopy

Do góry