GenetycznieJa też mam przeróżne bóle w podbrzuszu ale nikt nic złego nie widzi. Poproszę o posiew na następnej wizycie. Może to jakaś infekcja? A dlaczego masz ryzyko krwotoku, jeżeli mogę zapytać?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
malinka1000
Fanka BB :)
dziś rano myslalam ze brzusio mi się stawia i polozylam się na plasko, wtedy zobaczyłam ze to Malutka bo z lewej strony był brzusio miekki a jak dotknelam tak macnelam wybrzuszenia to tak mi zabulgotało i od razu ucieklo. Wiec dziś tylko albo az 3 twardnienia naliczyłam.
angelka90
Załączniki
Lovi23
No właśnie... nikt Ci nie powie do jakiego momentu jest to "normalne "Kurczę a mi ostatnio polozna mówiła, że stawianie się macicy jest normalne .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jeżeli widzisz ze one się nie wyciszaja a nabierają na sile (stają się bardziej regularne) to myślę że należy jechać na IP
malinka1000
zastanawiam się teraz bo moja dlugosc szyjki przy waszej to maciupenka.......
Lovi23
Może lekarz zaleci Ci nospeU mnie stresów bardzo dużo, seksów zero, od miesiąca a i tak lekarz zabronił. Nie wiem gdzie mam szukać już tego relaksu bo naprawdę staram sie spędzać dni bardzo spokojnie, pod kocem, z ksiazka czy komputerem a jednak coś mi nie daje wyluzować się całkowicie. Mysle ze poki nie wyprowadzimy sie od teściów, taki stres z tylu głowy bedzie. I poki sie nie wprowadzimy. Marze juz o grudniu
Stawianie największe jest rano, potem w ciagu dnia, jak chodzę, siedze, leżę... nie ma znaczenia.
Biorę magnez 3x2 i luteinę.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lovi23
A jaka masz?zastanawiam się teraz bo moja dlugosc szyjki przy waszej to maciupenka.......
malinka1000
a co ile masz wizyty? ja mam co 4 tyg, gin powiedzialze jest teraz ok i nie ma potrzeby wcześniejszych wizyt. powiedział tez ze standardowo do 32 tyg wizyty sa co 4 tyg a potem od 32 do 36 co 2 tyg i od 36 do porodu co tydzień.
angelka90
zastanawiam się teraz bo moja dlugosc szyjki przy waszej to maciupenka.......
Podobno powyzej 25 nie ma powodów do zmartwień :*
Nie stresuj sie bo to wieksza krzywda, gdyby bylo nie tak, lekarz by Cie zatrzymał. Jest twarda i zamknięta to najwazniejsze!
Wizyty właśnie teraz przypadły mi co 2 tyg, nastepna za 2,5 tyg aby kontrolować ten stawający brzuch i szyjke. Na ostatniej wizycie od razu miałam prenatalne wiec nie robił usg dopochwowo bo moj siedział obok, tylko zbadał za parawanem i kazał stosować dalej Luteine, oszczedny tryb życia i zero seksu. Zobaczymy, jak zmierzy teraz 25.09 czy jest to samo czy coś sie zmieniło
reklama
malinka1000
ok 34 niby nie mało ale przy 40 to jest roznicaA jaka masz?