@Magiczna83 konieczne daj znać co z tymi badaniami dalej wyszło. Trzymam kciuki
reklama
G
gość 5
Gość
Spanie jest przereklamowane.
Dobrego dnia dziewczyny i powodzenia tym, które mają dziś wizyty!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrego dnia dziewczyny i powodzenia tym, które mają dziś wizyty!
Lovi23
Fanka BB :)
U mnie jakaś noc bezcenna [emoji16] nie ma to jak spać dwie godziny.. cudowny dzień się zapowiada, no cóż, będę odsypiac w dzień [emoji19]
Mimo wszystko DZIEŃ DOBRY [emoji3]
Dziewczyny co z tym materacem do łóżeczka? Który wy polecacie? Ja już trochę wymiekam w tym temacie... najchętniej to bym zamówiła "całe ubrane łóżeczko " [emoji3]
Wczoraj zamówiłam ciuszki od pinokia i z nexta [emoji3] już nie mogę się doczekać aż przyjdą. I będę powoli zamykala temat ciuszkow na rozmiar 56 i 62. I kupowala 68 ... [emoji3] [emoji23]
Mimo wszystko DZIEŃ DOBRY [emoji3]
Dziewczyny co z tym materacem do łóżeczka? Który wy polecacie? Ja już trochę wymiekam w tym temacie... najchętniej to bym zamówiła "całe ubrane łóżeczko " [emoji3]
Wczoraj zamówiłam ciuszki od pinokia i z nexta [emoji3] już nie mogę się doczekać aż przyjdą. I będę powoli zamykala temat ciuszkow na rozmiar 56 i 62. I kupowala 68 ... [emoji3] [emoji23]
Lovi23
No i może ktoś bardziej doświadczony doradzi mi..
Chciałabym kupić taki kombinezon ocieplany:
Ale nie mam pojęcia co dalej ? Czy będzie ciepło takiemu maluszkowi? Czy jeszcze muszę dodatkowo kupić taki śpiworek do gondoli? Czy to jedno i drugie się wyklucza? Czy może ten śpiworek po prostu spełnia funkcję "czegoś do przykrycia"- Nie chce dziecka ugotować na twardo [emoji23] ani żeby mi zamarzło...
Mam wrażenie, że brak mojej wiedzy sięga zenitu.... [emoji17]
Ale nie mam pojęcia co dalej ? Czy będzie ciepło takiemu maluszkowi? Czy jeszcze muszę dodatkowo kupić taki śpiworek do gondoli? Czy to jedno i drugie się wyklucza? Czy może ten śpiworek po prostu spełnia funkcję "czegoś do przykrycia"- Nie chce dziecka ugotować na twardo [emoji23] ani żeby mi zamarzło...
Dzień doberek; -)Dzień Dobry Brzuchatki.
Jak zwykle trzymam kciukasy za wizytujące.
I trzymajcie je za mnie bo jade popołudniu do ortopedy.
Miłego dnia Kochane
Trzymamy mocno i dziękujemy: -)
Agi.aguullka
Spanie zdedydowanie jest przereklamowane i okazuje sie ze malo potrzebne
@Lovi24 ja kupilam lateksowy matetac, do poprzednich mialam kokos-gryke. Teraz za latex zaplacilam ok. 150 zl.
Co do kombiaka bralabym :-) sliczny. Co do tego czy cie0lo zalezy od pogody. Mysle cos ala spiworek do wozka trzrba
@Lovi24 ja kupilam lateksowy matetac, do poprzednich mialam kokos-gryke. Teraz za latex zaplacilam ok. 150 zl.
Co do kombiaka bralabym :-) sliczny. Co do tego czy cie0lo zalezy od pogody. Mysle cos ala spiworek do wozka trzrba
Dzień dobry Kochane.
Dziś kolejny dzień i tym razem wizyta u położnej i ginekologa.Wczoraj USG prenatalne które kosztowało mnie trochę nerwów i niepokoju ale już dziś jestem spokojna.
Wszystkim wizytujacym w dniu dzisiejszym życzę samych cudownych wieści i pięknych widoków maluszków na USG .
Dziś kolejny dzień i tym razem wizyta u położnej i ginekologa.Wczoraj USG prenatalne które kosztowało mnie trochę nerwów i niepokoju ale już dziś jestem spokojna.
Wszystkim wizytujacym w dniu dzisiejszym życzę samych cudownych wieści i pięknych widoków maluszków na USG .
G
gość 5
Gość
Ja też się nie znam [emoji14] ale myślę, że na zimę to jeszcze do śpiworka. Dziecko się nie rusza więc tak myślę, że mu zimniej na dworze. Jak się zacznie robić cieplej to na kombinezon jakiś kocyk.No i może ktoś bardziej doświadczony doradzi mi..
reklama
Też mam dylemat odnośnie kombinezonu... Myślałam że jakbym ubrała pod kombinezon np body z długim, spodenki + oczywiście czapeczka do tego, na to kombinezon i kolderka z kocykiem to by wystarczyło jakby było np na minusie ale chyba nie więcej niż tak -10 [emoji14] sama nie wiem...No i może ktoś bardziej doświadczony doradzi mi..
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom