kasia2309
Fanka BB :)
Mnie skóra nie boli, ale czasem swędzi. Wczoraj było strasznie a dziś brzuch ewidentnie większy niż wczoraj! Smaruję się sumiennie ale boję się, że jak on potrafi tak skokowo rosnąć to w końcu mi ta skóra popęka [emoji20]@dreamscometrue
Nie poddawaj się.
To już bliżej niż dalej o jestem pewna ze Zosia przyjdzie na świat cała i zdrowa. Niestety nie znam się na przepływach nie miałam nawet nigdy sprawdzanych wiec sie nie wypowiadam. Buziaki
Cieszę się dziewczyny ze u was znośnie. Ja tez mam problemy ze snem od paru dni i potem jestem w ciągu dnia jakaś taka niedorobiona. Przez to ciężko mi nadrobić wasze produkcje.
Z nowości to fakt ze bardzo ale to bardzo boli mnie skóra wokół pępka-nie mogę się dotknąć. Nie czuć by była jakoś bardzo napięta wiec mama nadzieje ze to nie rozstępy szykuje się do wielkiego wyjścia [emoji33]
Byłam wczoraj w lidlu. Zaczął się tydzień rzeczy dla niemowlaka 100% organic cotton i kupiłam tylko dwa body zapinane na skos, cieplutki sweterek dla córki i czarne legginsy ciążowe dla siebie.
Co do body to wzięła rozmiar 2-6 months ale są gigantyczne i chyba wrócę jeszcze po 0-2 moths.
Ogólnie dużo rzeczy było, śpiochów,skarpetek, spodenek,bluzeczek ale ja już mam wystarczająco.
Miłego dnia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom