reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@dreamscometrue

Nie poddawaj się.
To już bliżej niż dalej o jestem pewna ze Zosia przyjdzie na świat cała i zdrowa. Niestety nie znam się na przepływach nie miałam nawet nigdy sprawdzanych wiec sie nie wypowiadam. Buziaki

Cieszę się dziewczyny ze u was znośnie. Ja tez mam problemy ze snem od paru dni i potem jestem w ciągu dnia jakaś taka niedorobiona. Przez to ciężko mi nadrobić wasze produkcje.

Z nowości to fakt ze bardzo ale to bardzo boli mnie skóra wokół pępka-nie mogę się dotknąć. Nie czuć by była jakoś bardzo napięta wiec mama nadzieje ze to nie rozstępy szykuje się do wielkiego wyjścia [emoji33]

Byłam wczoraj w lidlu. Zaczął się tydzień rzeczy dla niemowlaka 100% organic cotton i kupiłam tylko dwa body zapinane na skos, cieplutki sweterek dla córki i czarne legginsy ciążowe dla siebie.
Co do body to wzięła rozmiar 2-6 months ale są gigantyczne i chyba wrócę jeszcze po 0-2 moths.
Ogólnie dużo rzeczy było, śpiochów,skarpetek, spodenek,bluzeczek ale ja już mam wystarczająco.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie skóra nie boli, ale czasem swędzi. Wczoraj było strasznie a dziś brzuch ewidentnie większy niż wczoraj! Smaruję się sumiennie ale boję się, że jak on potrafi tak skokowo rosnąć to w końcu mi ta skóra popęka [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siedzem u lekarza w poczekalni. No to chyba mam dwie godziny czekania, bo opóźnienie jest. Cale szczęście ze zaparkowalam idealnie pod gabinetem i czekało na mnie wolne miejsce. Jak mnie ostatnio zablokowali z tylu to im zrylam trawnik z przodu. Juz więcej nie zrobią tego błędu :D

Siedzem u lekarza w poczekalni. No to chyba mam dwie godziny czekania, bo opóźnienie jest. Cale szczęście ze zaparkowalam idealnie pod gabinetem i czekało na mnie wolne miejsce. Jak mnie ostatnio zablokowali z tylu to im zrylam trawnik z przodu. Juz więcej nie zrobią tego błędu :D
Dwie godziny? Przecież ja bym umarła z niecierpliwości :rofl2:

Boszszsz cywilizacja dotarła i do mnie :D siedzę na zwolnieniu, moje drugie i za Cześć pierwszego placil pracodawca a za drugą częśc i za drugie już ZUS, ale jeszcze kasa nie wpłynęła i zastanawiałam się kiedy będzie i w jakiej kwocie. Przez przypadek odkryłam że można załóżyc profil zaufany w zusie i tam są wszystkie informacje, normalnie szok bo można sprawdzić kiedy co wpłynęło, kiedy planowana wypłata i w jakiej kwocie. Jakie składki Odprowadzane ma człowiek. Normalnie jestem w szoku

O rany.... tak mialam 10 lat temu jak z corka chodzilam 2 ciazy. Lekarz byl bardzo dobry i kolejki masakryczne .... ale jak trzeba to trzeba!

Boszszsz cywilizacja dotarła i do mnie :D siedzę na zwolnieniu, moje drugie i za Cześć pierwszego placil pracodawca a za drugą częśc i za drugie już ZUS, ale jeszcze kasa nie wpłynęła i zastanawiałam się kiedy będzie i w jakiej kwocie. Przez przypadek odkryłam że można załóżyc profil zaufany w zusie i tam są wszystkie informacje, normalnie szok bo można sprawdzić kiedy co wpłynęło, kiedy planowana wypłata i w jakiej kwocie. Jakie składki Odprowadzane ma człowiek. Normalnie jestem w szoku
Wow ! Super system sie zapowiada. Kazdy urzad by mogl przyinwestowac w podoobne rozwiazania

@kasia2309 i @Guanta mój gin przyjmuje głównie ciężarne, więc co wizytę są mniej więcej te same twarze bo tak zapisuje mniej więcej. No i jak przychodzi taka baba te 45 min wcześniej to robią się opóźnienia [emoji14] ale czasem trafiam na kobitki które przychodA 15 min wcześniej (bo najpierw do.poloznej się idzie ona waży, sprawdza puls dzidzi) to Wchodzi się na swoją Godzinę

reklama
Wow ! Super system sie zapowiada. Kazdy urzad by mogl przyinwestowac w podoobne rozwiazania
Wiesz co jak się rejestrowalam to tam było wymienione sporo urzędów, bo UM skarbowy itd i że można przez internet zgłosi nawet Urodzenie dziecka czy inne rzeczy. Muszę siąść wieczorem i to rozgryzc bo muszę zmienić adres do korespondencji w UM i zobaczymy czy tak się da bo.do.urzedu idę już trzy lata :D

Do góry