Lovi23
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Balkon mam, ale to nie to.samoBalkonika chociaż nie masz?
My to wszystko razem, mówie Ci urodzimy też tego samego dnia, przeznaczenie
Zawsze cośBalkon mam, ale to nie to.samo
Hehe [emoji38] też dziś wizytujesz?Balkonika chociaż nie masz?
My to wszystko razem, mówie Ci urodzimy też tego samego dnia, przeznaczenie
Tak w końcu <3 z małżem idę, niech popatrzy co mi zrobiłHehe [emoji38] też dziś wizytujesz?
Fajnie byłoby [emoji3]
Moja też od razu katar ale póki co nic więcej się z tego nie robi, dziś ja zostawiłam w domu.Ja niestety w bloku się kisze, u nas do środy padało, wczoraj tak wiało że głowę chciało urwać a dziś za oknem widzę zloneczko wreszcie, weekend się zapowiada w miarę ok i siedzę z młodsza w domu bo wstała z katarem.
Wczoraj było zebranie i gadały panie że pół grupy chore i że chore dzieciaki przychodzą...
U nas to pewnie jak zwykle... badanie szyjki + wypisanie zwolnienia [emoji3]Tak w końcu <3 z małżem idę, niech popatrzy co mi zrobił
ja mam połówkowe, dlatego go zabieramU nas to pewnie jak zwykle... badanie szyjki + wypisanie zwolnienia [emoji3]
Więc mój zostaje w domu.
Ej ale bez jaj... ta moja doktorka mogłaby wreszcie obejrzeć i zmierzyć tego mojego szkraba ... ona tylko zajmuje się ta szyjka od 16tc :/
Gdyby nie polowkowe i wizyty np. W szpitalu to nie widzialabym bobasa.