hej Dziewczynki,
odzywałam się tutaj jakieś 3 tygodnie temu, ale ostatnio miałam trochę zamieszania i nie było kiedy pisać. Może teraz będzie lepiej ;p mam nadzieję, że znowu mnie przyjmiecie do swojego grona
Mam nadzieję, że u Was i Waszych maluszków wszystko dobrze.
Ja miałam bardzo nisko łożysko, które na szczęście się już podniosło. Niestety na usg połówkowym dziecko było bardzo niekorzystnie ułożone w związku z czym gin stwierdziła, ze woli je zrobić za tydzień niż teraz na odwal. Mamy też przyjść z czekoladą żeby w razie czego dzidzię rozruszać. najbardziej mi przykro, że przez to, że się tak ciągle układa nadal nie znamy płci (poza oczywiście takimi pierwszymi przypuszczeniami z usg genetycznego) i pewnie też z tego powodu bardzo rzadko odczuwam ruchy, które jednocześnie sa bardzo delikatne, ale najważniejsze żeby Dziecko było zdrowe.
Trzy razy powtarzało mi się też swędzenie dłoni i stóp więc zrobiłam oznaczenie prób wątrobowych i kwasów żółciowych i czekam na wyniki. Gin powiedziała, że cholestaza raczej nie zdarza się tak wcześnie w ciązy, ale zaleciła żeby dla własnego spokoju to zrobić.
Tyle u mnie. Mam nadzieję, że uda mi się teraz być z postami w miarę na bieżąco