Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boszszsz cywilizacja dotarła i do mnie siedzę na zwolnieniu, moje drugie i za Cześć pierwszego placil pracodawca a za drugą częśc i za drugie już ZUS, ale jeszcze kasa nie wpłynęła i zastanawiałam się kiedy będzie i w jakiej kwocie. Przez przypadek odkryłam że można załóżyc profil zaufany w zusie i tam są wszystkie informacje, normalnie szok bo można sprawdzić kiedy co wpłynęło, kiedy planowana wypłata i w jakiej kwocie. Jakie składki Odprowadzane ma człowiek. Normalnie jestem w szoku
Widzisz mi nigdy nie było potrzebne, mama księgowa więc ona wsyztsko załatwiała [emoji14] więc nawet nie spodziewałam się że takie coś jest dlatego w szoku jestemTen system już od dawna jest jak zakładałam firmę 2 lata temu, to już bardzo dobrze funkcjonował.
W sumie nie byłam nigdy w ZUS osobiście, wszystko jest system załatwiam, do tego mam jeszcze podłączonego Płatnika (tak, jak każda firma), więc widzę wszystko z etatu (nawet z etatów sprzed 10 lat ) oraz moje firmowe sprawy.
Miałam rak samo 2 miesiące temu. Popłakałam się strasznie [emoji23]Co mi się przydarzyło ... kichnęłam i typowo zsikalam się w majty.... co mnie jeszcze czeka w tej ciąży [emoji54]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu