kingaa25
Fanka BB :)
Ja tez jestem za [emoji5]. Moglybysmy wiecej szczegółów ujawnic [emoji23] i swobodnie ponarzekać
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem za [emoji5]. Moglybysmy wiecej szczegółów ujawnic [emoji23] i swobodnie ponarzekać
Tak, założyć ochraniacz na pęcherz trzeba, taki jak na krocze w szermierceJestem za. Czy znacie jakies zaklęcia, które sprawia, ze dziecko przestanie trenować boks na moim pecherzu?
Pogoda taka marna, pewnie dlatego aż trudno uwierzyć że jest jeszcze latoMelduje się grzecznie, jakoś od paru dni jestem totalnie bez humoru i energii do niczego
Wiesz co możliwe, dobija mnie chyba to siedzenie w domu, człowiek wyszedlby pospacerować czy posiedzieć na dworzePogoda taka marna, pewnie dlatego aż trudno uwierzyć że jest jeszcze lato
A ja właśnie wstałam. Tadam! No ale jak się nie śpi w godzinach 2-7 to ma się prawo . Jak dobrze, że mogę sobie na to pozwolić. Jak już synek będzie na świecie to nie będzie obijania.
Jestem za. Czy znacie jakies zaklęcia, które sprawia, ze dziecko przestanie trenować boks na moim pecherzu?
Ja leżak wywalam na podwórko i leżę tam z laptopem jak nie pada, bo u ćwierknąć można w czterech ścianach...Wiesz co możliwe, dobija mnie chyba to siedzenie w domu, człowiek wyszedlby pospacerować czy posiedzieć na dworze
Ja niestety w bloku się kisze, u nas do środy padało, wczoraj tak wiało że głowę chciało urwać a dziś za oknem widzę zloneczko wreszcie, weekend się zapowiada w miarę ok i siedzę z młodsza w domu bo wstała z katarem.Ja leżak wywalam na podwórko i leżę tam z laptopem jak nie pada, bo u ćwierknąć można w czterech ścianach...