reklama
oli-oli
Fanka BB :)
8.09 mam wizytę u ginekologa.
P. S. Dziewczyny bardzo dokucza mi kręgosłup, w odcinku lędźwiowym. Jak myślicie, czy jest sens zawracać tym głowę na wizycie u ginekologa? Do jakiego specjalisty się kierować? można w ciąży chodzić na masaże? Ledwo chodzę od kilku dni, wyglądam jak pokraka...[emoji53]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej wspomnij o problemie z kręgosłupem swojemu lekarzowi choć to niestety częsta przypadłość w ciąży. Zmienia się środek ciężkosci, rozluzniają się więzadła. Możesz udac sie do fizjoterapeuty ale upewnij się, ze jest przygotowany do pracy z kobietami w ciąży. Najbezpieczniejszy w ciąży jest kinesiotaping
KorneliaTek
Mój kot już się nie włamuje do łóżka, robi to na legaluZobacz załącznik 821607
patrzcie co za menda wyskoczyłam tylko do łazienki na siusiu i juz mi miejsce zajęła
mamaincogito
Yhym, Ty z Poznania jesteś? W którym szpitalu pracowała? Bratowa mojego męża pracuje w którymś szpitalu w Poznaniu, ale nie wiem w którym.
@jkocia, współczuję. Kurcze ile tu się różnych rzeczy różnym ludziom przytrafia to szok [emoji20]
@dreamscometrue ale jazda z tymi lekarzami. Sama nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu [emoji20]
@dreamscometrue ale jazda z tymi lekarzami. Sama nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu [emoji20]
Funia90
Hej @dreamscometrue szczerze mowiac martwilam sie o Was.
Ciesze sie ,ze malutka rosnie,ja tez bym skonslutowala to badanie z innym lekarzem.
Nie przekreslaj tego co nie widzial serduszka bo na prawde moglo go tam jei byc,ja w 5t2d mialam pusty pecherzyk bez pechrzyka zoltkowego a w 5t5d juz byl zarodek i serduszko takze to sie na prawde szybko zmienia[emoji4]
@MilkyWay ja tez czasem mam dzien ,ze mniej czuje ale staram sie wtedy myslec pozytywnie ,przeciez dopiero zaczelam 21 tydzien i tak wczesnie poczulam ruchy bo ok 17 tyg z lozyskiem na przedniej scianie.
Czasem dzidzi sie inaczej ulozy[emoji5]ale wiadomo stres jest
@Guanta magnez powinien pomoc,na pewno nie zaszkodzi[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciesze sie ,ze malutka rosnie,ja tez bym skonslutowala to badanie z innym lekarzem.
Nie przekreslaj tego co nie widzial serduszka bo na prawde moglo go tam jei byc,ja w 5t2d mialam pusty pecherzyk bez pechrzyka zoltkowego a w 5t5d juz byl zarodek i serduszko takze to sie na prawde szybko zmienia[emoji4]
@MilkyWay ja tez czasem mam dzien ,ze mniej czuje ale staram sie wtedy myslec pozytywnie ,przeciez dopiero zaczelam 21 tydzien i tak wczesnie poczulam ruchy bo ok 17 tyg z lozyskiem na przedniej scianie.
mamaincogito
Hej @dreamscometrue szczerze mowiac martwilam sie o Was.
Oj tutaj zgodzę się z tym serduszkiem, w pierwszej ciąży serduszko pojawiło się u mojej córki dopiero w 10 tc od OM. Jak byłam w 8 tc był pusty pęcherzyk, lekarz dał nam jeszcze 10 dni, a jak nie to wtedy skierowanie na czyszczenie i dopiero po tych 10 dniach pojawiło się serduszko.
annias
Zaangażowana w BB
@dreamscometrue wszystko będzie w porządku, bądź dobrej myśli <3
Nie doczekam się chyba do tej wizyty, to aż na 14.30!
Wczoraj się pocieszałam,i kupiłam kurtkę Ciążową z pokrowcem na dzidziusia
Powodzenia życzę reszcie dziewczyn na dzisiejszych wizytach
Super!! gdzie kupiłas tą kurteczkę?
reklama