reklama
@dreamscometrue i jak u Ciebie ?
malinka1000
Fanka BB :)
Dreams co u Ciebie?
malinka1000
wiecie to chyba ta pogoda. ja od kilku dni gorzej się czuje jestem bardziej obolala i brzuszek mam bardziej tkliwy. Zycze wszystkim dobrej nocy i aby jutro był lepszy dzien.
G
gość 5
Gość
Właśnie Dream!Dream - czekamy na wieści [emoji5]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
kasia2309
@dreams, no właśnie, bo my tu czekamy wszystkie jak na szpilkach! Chyba, że jak zwykle po udanej wizycie poszłaś na zakupy, to ok [emoji14]
Ja się jakoś po tym szpitalu nie mogę ogarnąć. Mój hurra-optymizm nieco przygasł. Na szczęście dzisiejsze niewielkie dzieciowe zakupy poprawiły mi humor [emoji4]
Wkurza mnie jedynie, że nie umiem już tak szybko chodzić [emoji14] zawsze trzeba było mnie hamować a teraz mąż się śmieje, że mam 60% swojej prędkości.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się jakoś po tym szpitalu nie mogę ogarnąć. Mój hurra-optymizm nieco przygasł. Na szczęście dzisiejsze niewielkie dzieciowe zakupy poprawiły mi humor [emoji4]
Wkurza mnie jedynie, że nie umiem już tak szybko chodzić [emoji14] zawsze trzeba było mnie hamować a teraz mąż się śmieje, że mam 60% swojej prędkości.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kass.es
@kass.es za dużo robiłaś przy domu, weź sobie wolne od budowy [emoji6]
na pewno po odpoczynku wszystko wróci do normy.
Taki mam plan, poza tym większość rzeczy juz załatwiłam, teraz tylko dyrygowanie co kto ma robic hihi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xssenia
Tak mam lezec. Ze wzgeldu na to ze moja szyjka szaleje, raz dluga raz krotka, bede miec zakladany pessar prawdopodobnie za tydzien, musze podleczyc infekcje (wypuscili mnie ze szpitala i zabralam ze soba jakies paskudztwo). w kazdym razie leze i sie nie ruszam. Zeby tylko nie zaszkodzic. W szpitalu pomoglo to i w domu bedzie dzialac.No i super I jakie teraz dostałaś zalecenia ? Leżeć? Czy oszczędzać się?
Życzę dużo siły dla Ciebie i Twojego męża, musi być dobrze.
Jak tylko troche ogarne życie odniose sie do postów ktore tu skrobiecie.