Kejka
Fanka BB :)
@KorneliaTek przykro mi, współczuję.
Dbaj o mamę, ale przede wszystkim o siebie i maleństwo.
Dbaj o mamę, ale przede wszystkim o siebie i maleństwo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, mam pytanie
Czy Wasze znajome wysyłają Wam zdjęcia swoich dzieci? Mam jedną koleżankę i dostaje od niej średnio 3, czasami 6 zdjęć dziecka dziennie. Już nie wiem co odpisywać.
Na szczęście nie [emoji3]Dziewczyny, mam pytanie
Czy Wasze znajome wysyłają Wam zdjęcia swoich dzieci? Mam jedną koleżankę i dostaje od niej średnio 3, czasami 6 zdjęć dziecka dziennie. Już nie wiem co odpisywać.
Hej kochana, przepraszam że nie napisałam wczoraj, swietowalismy urodziny męża i to że będzie Franek Duży chłopak już 553 g Pani doktor zrobiła nam zdjęcie siusiaka więc raczej się już nic nie zmieni. Mogę zacząć szaleństwo zakupowe. Wczoraj już kupiłam jeden futrzasty szary kombinezon. Szyjke mam długa 4 cm. Ale żeby nie było za wesoło upadłam na pupę na schodach, mocno się wystraszylam, pół nocy nie spalam chociaż nic mnie nie bolało.Bylam dziś jeszcze raz ma usg, na szczęście wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Dziękuję za czujność, oczywiście 4.10