Kejka
Fanka BB :)
Hej. Ja dietę trzymam bo by mnie wykrecilo. Smażone to jadłam chyba na początku ciążypozwalam sobie na jajko raz-dwa razy w tygodniu, trochę chudego twarogu , rybe raz w tygodniu-pstrąga lub dorsza w piekarniku w folii. Nie jem nic drożdżowego, kwaśne go, zero pomidorow. Zero śmietany. Warzywa tylko gotowane i to wybrane-glownie marchewka, seler, cukinia, ziemniaki, buraki. Wybrane owoce- brzoskwinia, borówka, banan i gotowane lub pieczone jabłko. Jem płatki ryżowe, ryż, makaron nitki. Wywary tylko warzywne, ale bez cebuli i pora. Czasami po 2-3 pierogi zjem z białym serem lub owocami. W sobotę kakao - mleko i woda w proporcjach 1:1. Dodaje łyżeczkę masła klarowanego do zup.
Nie pije już nutridrinkow, bo miałam po nich sraczke za przeproszeniem
I ciągle jestem na lekach: controloc, Gaviscon, ulgastran, enterol. Doraźnie torecan/zofran. Nie przybrałam jeszcze na wadze od ostatniego ważenia, ale czuję się lepiej. Jestem w stanie już przyjmować leki doustne bez problemów![]()
Właśnie wyszłam z pomiaru szyjki, 31mm. Czyli tak samo jak poprzednioCórka rozwija się prawidłowo. Waży 485 gram
![]()
Oj kochana, dietę masz naprawdę restrykcyjną, ale najważniejsze że lepiej się czujesz i z malutką wszytko w porządku [emoji846]
Właśnie zrobiłam sobie kaszę jaglaną z orzechami. Byłam mega głodna po 2 godzinach spaceru, ale i tak zjadłam kilka łyżek i koniec.
Może później jeszcze trochę mi się zmieści.
I może ten spacer pomoże mi spać.
Dobrej nocy wszystkim!