reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Co się dzieje, to ja nawet nie wiem. Po 8 godzinach w pracy (większość przed komputerem) wyszłam z budynku na świeże powietrze i zamiast poczuć się lepiej, było tylko gorzej. Zapachy niosące się z budek kebabów po drodze czy nawet piekarni odrzucają mnie. Kiedy to się skończy? Kiedy pojawią się "zachcianki"? Przytulę nawet nadprogramowe kg, mimo iż w tamtym roku ważyłam 55kg, teraz już ponad 60... Zobaczymy ile skoczy teraz, gdy jestem "podwójna". Ten niesmak jest wkurzający... Ale gdy tylko sobie przypomnę smutek podczas każdej niechcianej miesiączki, to jest trońkę lepiej.

reklama
Uh te zapachy ....
Mi tak sie wech wyostrzyl ze nie moge scierpiec zapachu spalin czy skorzanego fotela! Mdli mnie wiekszosc dnia , raz mniej raz bardziej. Tez mam nadzieje ze szybko to sie uspokoi!

Cześć dziewczyny!
Nieśmiało się dołączam do grupy. Dzisiaj robiłam test- wyszła II kreseczka(jaśniejsza niż pierwsza, ale jest). Ostatnia miesiączka 19 kwietnia, więc tak sceptycznie podchodzę do tego czy to na pewno ciąża ;).
Czy któraś z was leczy się na niedoczynność tarczycy i ma hashimoto? Ja niestety biorę eutythrox 50 i trochę się tym wszystkim stresuje. Zastanawiam się czy można mieć test ciążowy fałszywie dodatni przez tą chorobę? Pozdrawiam :)
Hej. Ja tez niedoczynność, has humor biore 62.5 euthyrox. Ostatni okres 20 kwietnia i tez pierwsza kreska ciemna a druga jasna. Zrobiłam betę z krwi i wyszła ciąża. .na 6 czerwca mam endokrynologa bo FT4 za wysokie. Zrobiłam w tym samym dniu co betę. Z tego co kiedyś mi mówiła endokrynolog to w ciąży trochę się dawkę euthyrox zwiększa . To moja drugs ciąża. Pierwsza donoszona, w terminie . 4.5 roku temu też miałam źle wyniki tarczycy ale brałam leki.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy lekarz może wypisać L 4 jak kobieta nie przekroczyła 12 tyg?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry