reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Nie wiem co się na to złożyło. W piątek miałam mierzona przez brzuch a dzisiaj przezpochwowo, ale nie wiem czy może być aż taka różnica w pomiarach? Chyba nie. W każdym razie pani dr pomierzyła kilka razy i nijak nie wychodziło 22mm [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi sie wydaje, ze po prostu byla zle zmierzona. Mi gin mowila, ze pomiar przez brzuch nigdy nie bedzie tak dokladny. Najwazniejsze, ze jest ok [emoji5]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzonka na wizytach i USG, dobrze czytac od rana dobre wieści.
Ja nadal coś nie domagam, wczoraj miałam wrazenie, że mi twardnieje brzuch wieczorem. Dziś leże, tylko pojde do osiedlowej biedronki po bułki i coś do obiadu.

Mi sie wydaje, ze po prostu byla zle zmierzona. Mi gin mowila, ze pomiar przez brzuch nigdy nie bedzie tak dokladny. Najwazniejsze, ze jest ok [emoji5]

Też tak słyszałam.
Dziewczyny, czy macie mierzone szyjki na każdej wizycie jeżeli poprzedni pomiar był dobry?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzonka na wizytach i USG, dobrze czytac od rana dobre wieści.
Ja nadal coś nie domagam, wczoraj miałam wrazenie, że mi twardnieje brzuch wieczorem. Dziś leże, tylko pojde do osiedlowej biedronki po bułki i coś do obiadu.
Mi sam w sobie ostatnio nie twardnieje. Kiedyś jak leżałam na wznak mialam właśnie taką górkę, dlatego kładę się tylko na bokach. Zauważyłam jednak, że ostatnio budzę się w nocy na siku z pozycji na wznak. I nawet może nie wiem, że twardnieje w nocy, hm. No i twardnial mi ostatnio nawet jak leżałam na boku ale to po orgazmie [emoji12] i teraz już się trochę lekam.

Mi sam w sobie ostatnio nie twardnieje. Kiedyś jak leżałam na wznak mialam właśnie taką górkę, dlatego kładę się tylko na bokach. Zauważyłam jednak, że ostatnio budzę się w nocy na siku z pozycji na wznak. I nawet może nie wiem, że twardnieje w nocy, hm. No i twardnial mi ostatnio nawet jak leżałam na boku ale to po orgazmie [emoji12] i teraz już się trochę lekam.

Ja wczoraj trochę pochodziłam i poprzednią noc miałam chodzoną po schodach do toalety, fajnie było... W sobote też trochę postałam i pochodziłam. Zobaczymy dziś się polenie.

Też tak słyszałam.
Dziewczyny, czy macie mierzone szyjki na każdej wizycie jeżeli poprzedni pomiar był dobry?

Mi mierzy przy badaniu "recznie" na każdej wizycie ale ostatnio poprosilam tez o pomiar usg dopochwowym. Nie było z tym najmniejszego problemu. Chodzi Ci o pomiar za pomocą usg?

reklama
Do góry