reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja dentystę mam na 12.09.

Czy tylko ja mogłabym chodzić na USG codziennie ? Mam sobie taki strasznie niepokój :( niby nic się nie dzieje, ale gdzieś tam z tyłu głowy coś sidzie, tym bardziej, że Mały jeszcze za mocno o sobie nie daje znać
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, nie tyle mocno co upierdliwie i tak mnie jeszcze to dodatkowo podkreciło

Jakoś tak dzisiaj smutno dzień zaczynam :(
To w moją rocznicę ślubu [emoji12] pogoda pewnie Cię dobija...zrób sobie kakao [emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
A ja się witam z Wami ze szpitala [emoji20] obudziłam się z takim bólem brzucha, że nie mogłam się wyprostować. Brzuch mi się napina, także leżę pod kroplówką i jestem przerażona [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymajcie sie mocno!
Wszystko będzie dobrze,
Dawaj znac

Kobitki moje, będę płakać... Zaprowadzilam młodsza do przedszkola... Patrzyła na mnie takim wzrokiem pełnym smutku, po prostu tak mi przykro że masakra... A na dodatek ta pani wcale mi się nie podoba...

A ja się witam z Wami ze szpitala [emoji20] obudziłam się z takim bólem brzucha, że nie mogłam się wyprostować. Brzuch mi się napina, także leżę pod kroplówką i jestem przerażona [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia spokojnie [emoji8] co mówią lekarze?

Moja mama mowi ze to normalne (często mnie cos boli pod lewą prawie piersią juz), ze narządy ida do góry i ciężko zeby nie bolalo. Myślę ze narazie to jest lajcik Kochana bo Maluchy jeszcze małe[emoji12]

Uroczo. No właśnie to połowa ciazy wiec nie wiem co bedzie pozniej...Zaraz sie okaże, ze np. jedyna pozycja w której nic nie boli to podwieszanie pod sufitem na nietoperza :/.

Uroczo. No właśnie to połowa ciazy wiec nie wiem co bedzie pozniej...Zaraz sie okaże, ze np. jedyna pozycja w której nic nie boli to podwieszanie pod sufitem na nietoperza :/.
Haha no właśnie mnie od paru dni w każdej pozycji kręgosłup bóli po nocy też....

Kobitki moje, będę płakać... Zaprowadzilam młodsza do przedszkola... Patrzyła na mnie takim wzrokiem pełnym smutku, po prostu tak mi przykro że masakra... A na dodatek ta pani wcale mi się nie podoba...
Ważne żeby Małej się Pani podobała. Jak tam pracuje na pewno ma podejście do dzieci. Pochlip sobie trochę ale bez paniki Matka [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Ych, widzę, ze jakiś słabszy dzień na forum. Trzymajcie sie dziewczyny! Kasia daj znac co sie dzieje! Dziewczyny powodzenia z zębami. No i kciuki za wizyty i zdrowe dzieciaki. No i mamuśki tez!

reklama
Do góry