reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A ja się witam z Wami ze szpitala [emoji20] obudziłam się z takim bólem brzucha, że nie mogłam się wyprostować. Brzuch mi się napina, także leżę pod kroplówką i jestem przerażona [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! Pisz na biezaco co sie dzieje.
Tylko ja mam dzisiaj dobry humor? [emoji57] trzymam za wszystkie kciuki żeby było lepiej [emoji8]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
I ja, i ja! [emoji16]
Ze nie daje sie lekow rozkurczowych przy skracajacej szyjce.
A Ty dalej w szpitalu jestes? Co u Ciebie?

Tak piszecie, ze ledwo was nadrabiam.
Zaczelam przygotowania do wyprawki. Wczoraj wystawilam ubrania po corci. Ale tylko czesc, bo duzo jest u tesciow. I tak zaplanowalam, ze jak sie sprzedadza to w koncu kupie cos dla Mlodego [emoji23] no nie mam weny na ta wyprawke. A tak w temacie rozkow - czy oprocz mnie ktoras jeszcze nie kupuje? Czy tylko ja taka wyrodna [emoji6][emoji4]

reklama
Już prawie zamówiłam, ale hamuje się bo nie wiem czy to chłop czy baba, bo albo brownie albo brownie pink bym wzięła.
Jeszcze tylko tydzień do połówkowych, nie doczekam się.

Powodzenia dziewczyny na wizytach, zazdroszczę jak zwykle <3

A ja się witam z Wami ze szpitala [emoji20] obudziłam się z takim bólem brzucha, że nie mogłam się wyprostować. Brzuch mi się napina, także leżę pod kroplówką i jestem przerażona [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się i daj znać co jakiś czas [emoji8]

Kobitki moje, będę płakać... Zaprowadzilam młodsza do przedszkola... Patrzyła na mnie takim wzrokiem pełnym smutku, po prostu tak mi przykro że masakra... A na dodatek ta pani wcale mi się nie podoba...

Jaaa też [emoji20] tylko, że moja od wczoraj już płakała, a dziś to już w ogóle tragedia, w domu nie chciała się ubrać, spod sali uciekała, eeeeh.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Oh jej biedactwa :-( pamietam jak moje dawawlam pierwszy raz do przedszkola. Starsza pierwszy tydzien nie plakala ale potem za to bylo ciezko. A mlodsza plakala pierwszy tydzien a potem luz.
Odstawialam je do przedszkola i sama w placz :-( ale sa pod dobra opieka i bedzie im duzo fajniej niz siedzenie w domu! Musicie po prostu to przeczekac.

U nas rok szkolny zaczyna sie za 2 tyg. Moja starsza 11 latka idzie juzzz (!) Do szkoly sredniej (!) Do innego miasteczka bedzie miejskim autobusem dojezdzac. Szkola 800 uczniow ! Juz tez przezywam ....

Trzymaj się i daj znać co jakiś czas [emoji8]

Jaaa też [emoji20] tylko, że moja od wczoraj już płakała, a dziś to już w ogóle tragedia, w domu nie chciała się ubrać, spod sali uciekała, eeeeh.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję :( u nas dziś pierwszy dzień i z rana bardzo chciała iść, obstawiam że w poniedziałek będzie to.co u Ciebie

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! Pisz na biezaco co sie dzieje.I ja, i ja! [emoji16]A Ty dalej w szpitalu jestes? Co u Ciebie?

Zaczelam przygotowania do wyprawki. Wczoraj wystawilam ubrania po corci. Ale tylko czesc, bo duzo jest u tesciow. I tak zaplanowalam, ze jak sie sprzedadza to w koncu kupie cos dla Mlodego [emoji23] no nie mam weny na ta wyprawke. A tak w temacie rozkow - czy oprocz mnie ktoras jeszcze nie kupuje? Czy tylko ja taka wyrodna [emoji6][emoji4]
Ja mam dwa rożki ale można z nich zrobić kolderki albo maty więc git[emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! Pisz na biezaco co sie dzieje.I ja, i ja! [emoji16]A Ty dalej w szpitalu jestes? Co u Ciebie?

Ja chyba nie, tylko że ja niby mam po córci ale służą cały Czas jako kocyki, a miałam bo w szpitalu był taki wymóg. Ale w domu nie używałam

1504249556-aaaaaa.jpeg

Wiesz u mnie to jest bardzo delikatny temat bo ja nigdy nie byłam jakiś super za różkami. Moja straszą córa nie miała ale to było lato kiedy przyszła na świat.
Teraz jestem troszke zmuszona z racji ze początkowo będzie spał w koszu Mojżesza a najwygodniej dla mnie i najbezpieczniej dla małego położyć go właśnie w rożku.
Gdyby się bardzo nie polubił z rozkiem to mogę go później użyć jako kołderki bądź maty!

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

reklama
Już prawie zamówiłam, ale hamuje się bo nie wiem czy to chłop czy baba, bo albo brownie albo brownie pink bym wzięła.
Jeszcze tylko tydzień do połówkowych, nie doczekam się.

Powodzenia dziewczyny na wizytach, zazdroszczę jak zwykle <3

Tem brownie pinky jest cudny. Sama bym go wzięła gdybym miała dziewczę [emoji12]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Ostatnia edycja:
Do góry