reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Zaczynam sie martwić...to juz trzecia noc, gdzie po spaniu chwile na lewym boku odczuwam silny ból po lewej stronie jakby w tym wcięciu w talii. Dzisiaj juz wstałam bo nawet na prawym boku ten lewy mnie boli, ze leżeć nie mogę :(. Teraz siedzę i ból przeszedł, w ciągu dnia nie boli tylko podczas leżenia w nocy. Nie wiem czy cos uciska na jakieś narządy czy co. No tak sie nie da na dłuższa metę :(.

reklama
Zaczynam sie martwić...to juz trzecia noc, gdzie po spaniu chwile na lewym boku odczuwam silny ból po lewej stronie jakby w tym wcięciu w talii. Dzisiaj juz wstałam bo nawet na prawym boku ten lewy mnie boli, ze leżeć nie mogę :(. Teraz siedzę i ból przeszedł, w ciągu dnia nie boli tylko podczas leżenia w nocy. Nie wiem czy cos uciska na jakieś narządy czy co. No tak sie nie da na dłuższa metę :(.
hej. Mam podobnie. Całe życie sypiałam na lewym boku a teraz nie mogę. Uczucie jakby coś uciskało tam, nie tylko w nocy. Zawsze jak sie położę na lewym boku.

Kurczę a ja mam dylemat od pięciu godzin....
1504217831-aaaaaa.jpeg
1504217838-aaaaaa.jpeg
1504217847-aaaaaa.jpeg

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Rzuć proszę linkiem, bo te są wyjątkowo ładne. A z tych co do tej pory oglądałam to wszystkie mniej więcej takie same..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej. Mam podobnie. Całe życie sypiałam na lewym boku a teraz nie mogę. Uczucie jakby coś uciskało tam, nie tylko w nocy. Zawsze jak sie położę na lewym boku.
Ja teraz w ciazy spałam głównie na lewym a przed to tez w sumie był moj ulubiony bok ;). Tylko co z tego, ze zasypiam na prawym jak w nocy budzi mnie ból bo juz jestem na lewym :/. Potem nawet zmiana pozycji nie pomaga do momentu kiedy wstaje i pochodzę lub posiedzę chwile. Chyba zarejestruje sie na poniedziałek do mojego internisty, moze mi jakieś usg brzucha zrobi. Tylko, ze miesiąc temu miałam i wszystko było ok.

Ja tez miałam znieczulenie juz kilka razy. Jakieś delikatniejsze dla kobiet w ciazy. No trudno, po prostu ból i stres z tym związany były by bardziej szkodliwe.
Ja miałam borowanie bez znieczulenia :p w sumie nie bolalo, ale zatrucie juz tak. Niestety czeka mnie kanałowe. Idę w poniedziałek.
A tak w ogóle to dzień dobry. Na Mazurach mamy jesień.

Idąc waszym tropem (uwielbiam was za to) umówiłam sie na kontrole do dentysty. Niby przed ciąża wszystko zrobiłam nawet musiałam jedno kanałowe pod mikroskopem robić ale zęby mam słabe to sobie sprawdzę.
@Guanta melduje ze Wielkopolsce tez jesień

Ja dentystę mam na 12.09.

Czy tylko ja mogłabym chodzić na USG codziennie ? Mam sobie taki strasznie niepokój :( niby nic się nie dzieje, ale gdzieś tam z tyłu głowy coś sidzie, tym bardziej, że Mały jeszcze za mocno o sobie nie daje znać
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, nie tyle mocno co upierdliwie i tak mnie jeszcze to dodatkowo podkreciło

Jakoś tak dzisiaj smutno dzień zaczynam :(

Ja dentystę mam na 12.09.

Czy tylko ja mogłabym chodzić na USG codziennie ? Mam sobie taki strasznie niepokój :( niby nic się nie dzieje, ale gdzieś tam z tyłu głowy coś sidzie, tym bardziej, że Mały jeszcze za mocno o sobie nie daje znać
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, nie tyle mocno co upierdliwie i tak mnie jeszcze to dodatkowo podkreciło

Jakoś tak dzisiaj smutno dzień zaczynam :(
Nie tylko ty, myślę że większość z nas tak ma

reklama
Witajcie z rana dziewczyny.
U mnie tez jesien... z 34 zrobilo sie 20 stopni.
U mnie po wczorajszym incydencie krwi na papierze spokoj. Eh niby sprawdzone wszystko ale stres jest. Tak czy siak do pracy dzisiaj nie ide. Leze w lozeczku i najwyzej popracuje z lozka.
Milego dnia!

Do góry