Tylko ja mam dzisiaj dobry humor? [emoji57] trzymam za wszystkie kciuki żeby było lepiej [emoji8]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dnia na dzień będzie lepiej !Kobitki moje, będę płakać... Zaprowadzilam młodsza do przedszkola... Patrzyła na mnie takim wzrokiem pełnym smutku, po prostu tak mi przykro że masakra... A na dodatek ta pani wcale mi się nie podoba...
Ze nie daje sie lekow rozkurczowych przy skracajacej szyjce.Ale co to ma do rzeczy ?
A to ciekawa sprawa ja myślałam ze się właśnie daje ale wiedzy nie mam żadnej.Ze nie daje sie lekow rozkurczowych przy skracajacej szyjce.
Miałam narazie usg, z dzidzią wszystko ok, łożysko też się nie odkleja. Na badanie "ręczne" jeszcze czekam, bo przyjechałam w trakcie zmiany i do tego jest pilne cięcie.Kasia spokojnie [emoji8] co mówią lekarze?
To nie jest źle bądź spokojna. Pisz dalej co i jakMiałam narazie usg, z dzidzią wszystko ok, łożysko też się nie odkleja. Na badanie "ręczne" jeszcze czekam, bo przyjechałam w trakcie zmiany i do tego jest pilne cięcie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z M. Głównie dlatego, że sama tam nie dojadę. Ale babka mówiła, że nie musi być jeśli by pracował.Dziewczyny a do szkoły rodzenia chodzicie same czy z partnerami? Mój jest często w rozjazdach i chyba ciężko byloby mi się dopasować.
Rzuć proszę linkiem, bo te są wyjątkowo ładne. A z tych co do tej pory oglądałam to wszystkie mniej więcej takie same..
A ja się witam z Wami ze szpitala [emoji20] obudziłam się z takim bólem brzucha, że nie mogłam się wyprostować. Brzuch mi się napina, także leżę pod kroplówką i jestem przerażona [emoji20]