Hej
Dziewczynki, przynieście nam z wizyt same dobre wieści!
To pierwszeństwo... ja nie oczekuję, że wszyscy będą wiedzieć, ze jestem w ciąży, bo mogą sobie myśleć, źe najadłam się kapusty np
Problem tylko w tym, że ludzie są po prostu nieżyczliwi. Nie tylko dla kobiet w ciąży- po prostu dla każdego. Aż się nie chce iść w miejsca publiczne. A już jeśli idzie o kolejki gdziekolwiek.. każdy chce być pierwszy, każdy myśli, że jest najważniejszy i taranują starszych, dzieci, kobiety w ciąży. Najgorsze jest to, że często taki żulioner przepuści niż np. dobrze ubrana kobieta w okolicy 50-tki. Albo teksty starszych ludzi w laboratorium. Ja chodzę prywatnie do labo, bo jak mam słuchać od starszych ludzi, że rozkładałam nogi to teraz mam stać i czekać... jakby oni sami nie mieli dzieci i wnuków. Jakby te kobiety nigdy w ciąży nie były i jakby ci dziadkowie nie trzymali nigdy małych wnuków na rękach.
@Lovi23 trzeba było zwrócic uwagę temu dziecku i matce. Jeśli ktoś narusza naszą przestrzeń i poczucie bezpieczeństwa, to uważam, że należy wtedy reagować.
Wczoraj oglądałam pajace, bo teraz mam cel i kurcze nic mi sie nie podoba,a jak podoba, to kosztuje miliony monet
Mąż odkąd mu powiedziałam, że jestem taka promienna, że się może przy mnie opalać, właśnie tak mnie nazywa i wczoraj stwierdził "taka promienna a taka wybredna"
No wybredna, bo kupić badziew, to też kurcze bez sensu,bo ja bym chciała te ciuszki później jeszcze odsprzedać.
Właśnie licytuję kombinezon od Wójcika
Było wczoraj 80 zł,a dzisiaj już jest 150! :/ To już lepiej kupić nowy :/
Miłego dnia kochane, pogoda przecudna. Zaraz wyganiam moich pazimudów na dwór. A ja mam wielki plan w taką pogodę: będą trzy prania zamiast jednego