reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
witam kochane. Dzieki za kciukasy

apropo przepuszczania ciezarnych, mnie raz przepuściła jedna mama w kolejce w lidlu, reszta już stala tyłkiem do mnie i nic nie widziała. I raz w auchan jedna kobitka nakrzyczała na mnie ze stoję w kolejce i wepchnęła mnie na początek. Nie potrafię tak jak mówi mama ginekolog upominać sie o pierwszeństwo.

reklama
witam kochane. Dzieki za kciukasy

apropo przepuszczania ciezarnych, mnie raz przepuściła jedna mama w kolejce w lidlu, reszta już stala tyłkiem do mnie i nic nie widziała. I raz w auchan jedna kobitka nakrzyczała na mnie ze stoję w kolejce i wepchnęła mnie na początek. Nie potrafię tak jak mówi mama ginekolog upominać sie o pierwszeństwo.
Ja jeszcze tez nie. Zobacze jak będzie później;)

Kobiety tez same zle reaguja. Bylam we wczesnej ciąży czulam się ok i przepuscilam babkę z dużym brzuchem...ona zamiast podziękować i iść naprzód to że Ona się wpychac nie chce itd. Jak tak będziemy reagować ludzie też się zniechęcą

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

A dziękuję [emoji6] wizytę mam na 11:30

Mi jeszcze nikt nie ustąpił, nawet ostatnio w punkcie pobrań jakiś typ się wryl przede mną bo miał wcześniejszy numerek a przegapil kolejkę. No ale mi brzucha nie widać jakoś specjalnie.

Powodzenia wizytującym dziś [emoji4]

Ja wczoraj pospacerowałam z koleżanką ponad 2godz, wróciłam padnięta a w nocy miałam brzuszną imprezę [emoji7] dziś książę chyba odsypia, bo leżę, wsunęłam już kawałek czekolady (no dobra - całą [emoji14]) i cisza. A te pukania są takie urocze [emoji4]
Kobiety tez same zle reaguja. Bylam we wczesnej ciąży czulam się ok i przepuscilam babkę z dużym brzuchem...ona zamiast podziękować i iść naprzód to że Ona się wpychac nie chce itd. Jak tak będziemy reagować ludzie też się zniechęcą

Myślę że to wynika z obawy właśnie przed takimi komentarzami. Dziewczyny pisały że nawet jak robiły test obciążenia glukoza i wchodziły na pobranie po godzinie czy dwóch to ludzie obrzucali je takimi przykrymi tekstami [emoji20] to jest naprawdę porażka u nas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pieprzę...będziemy maciorami dziewczyny[emoji23] co za ludzie..... ja byłam na poczcie kilku panów koło 40tki i ja...stałam ostatnia w kolejce....

Maciora wita :D szkoda, ze dzis nie piatek. Wczoraj mnie naszlo i kupiłam kilka pajacykow na allegro. A niech cos juz będzie.

Ostatnia edycja:
Do góry