Nie ma raczejTo ja chyba nie przeczytam...Chyba, ze jest cos na temat jak uniknąć/rozpoznać objawy...
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma raczejTo ja chyba nie przeczytam...Chyba, ze jest cos na temat jak uniknąć/rozpoznać objawy...
Najgorsze w tym wszystkim, ze pewnych rzeczy nie da sie wlasnie uniknac. Ja przynajmniej tak odebralam ten wpis [emoji22]To ja chyba nie przeczytam...Chyba, ze jest cos na temat jak uniknąć/rozpoznać objawy...
Ja mialam takie klucia i okazalo sie, ze infekcja.Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach
Noc koszmarna, tzn. Jakieś głupoty mi się cała noc snily.
Coś mnie dziwnie kuje jakby szyjka macicy, albo w pochwie. Takie strasznie dziwne uczucie
Mamaginekolog czytałam, Bardzo smutny wpis. Ja do tego starałam się podejść że to nie dotyczy mnie, u mnie jest inaczej i nie mam się co porównywać i ryc.
Nie da niestety;( życie doświadcza nawet takie kobiety jak mamaginekolog ktora jest specjalistka w swojej dziedzinie, a nie mogla niczemu zapobiec, tak się stało po prostu;( często nieznana jest przyczyna tego co sie dzieje.Najgorsze w tym wszystkim, ze pewnych rzeczy nie da sie wlasnie uniknac. Ja przynajmniej tak odebralam ten wpis [emoji22]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ten alugastrin w ciąży nie szkodzi tak?Hej
gratuluję dobrych wieści po wizytach
Dream, na zgagę suszone figi są polecane, ja nie mogę ostatnio przełknąć więc Alugastrin poszedł w ruch.
Ten śpiworek to na spacery "za słaby " jest by założyć tylko bodziaka a za gruby by zakładać jeszcze typowy kombinezon , myślę że bodziak + rajstopy+ pajac ocieplany no i ten śpiwór...ja planuję kupić ten Link do: Śpiwór Śpiworek do wózka mały 0 - 12 m+ SKIP HOP coby zapakować małą po szyję i wtedy luźniej ubiorę...na pewno nie będę kupowała typowo kurtkowego kombinezonu bo wydaje mi się noworodkowi zbędny, ani na niego nie wieje ani nie pada .