piorko
Fanka BB :)
@marta64 znam ten typ. Niestety, raczej nie oczekuj jakiejkowliek wdzięczności od takich ludzi. Mój mąż ma taką przyszywaną siostrę, po prostu jej unikamy. Szkoda nerwów sobie psuć. Nie przejmuj się, przecież oni tylko sobie szkodzą taką postawą. W sumie, to takim należy współczuć, bo omija ich całe piekno tego świata, gdy są skupieni tylko na końcu własnego nosa
@Guanta ale typiara ja słyszę tak o moim trzecim maleństwie- będziemy mieć trzeciego chłopca I właśnie słyszę "ZNOWU wam nie wyszło?", albo "znów chłopiec....? No trudno, a chociaż zdrowy?". Biedne moje maleństwo, taki zawód ludziom sprawia. i to najwiekszy tym nieogarom właśnie, którzy o wspólnym życiu, rodzinie i związkach maja tylko jakieś wyobrażenie w głowach.
Nie ma co się przejmować, takich trzeba żałować
@Guanta ale typiara ja słyszę tak o moim trzecim maleństwie- będziemy mieć trzeciego chłopca I właśnie słyszę "ZNOWU wam nie wyszło?", albo "znów chłopiec....? No trudno, a chociaż zdrowy?". Biedne moje maleństwo, taki zawód ludziom sprawia. i to najwiekszy tym nieogarom właśnie, którzy o wspólnym życiu, rodzinie i związkach maja tylko jakieś wyobrażenie w głowach.
Nie ma co się przejmować, takich trzeba żałować