Guanta
Fanka BB :)
Tutaj znalazłam o tych ochraniaczach Link do: Ochraniacze do łóżeczek zabijają dzieci! Naukowcy ostrzegają Ja jak patrzę na te wszystkie rzeczy to czuję, że zbankrutuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam, że one mogą mieć coś wspólnego ze śmiercią lozeczkowa, zreszta nie wiem ... pewnie to jakieś bzdury [emoji19]Oooo pierwsze słyszę o tych ochraniaczach, dla mnie to był must have. A dlaczego nie są polecane?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję;*@Jolen26 Ja zamawiałam z ich strony internetowej www.arus.pl , ale sprzedawca jest też na allegro pod nickiem arus35. Opinie 99,4 z 1767, więc nie jest źle. Wymiary łóżeczka to 120x60 wewnątrz, a na zewnątrz 71x126 [emoji8]
Myśl pozytywnie wszystko się dobrze skończy. Ja w pierwszej ciąży też miałam krwawiącego polipa. Wylądowałam w szpitalu zrobili USG stwierdzili że jest wszystko ok, zakazali seksu i nic więcej. Gin powiedziała że przy porodzie sam odpadnie i rzeczywiście tak było, więc będzie dobrze. Teraz w tej ciąży na początku krwiak. Tabletki zakaz seksu i leżenie. Przy 6 latku 50/50 się polegało ale starałam się po 2 tyg. Na wizycie były już dwa krwiaki, ale na szczęście się wchłonęły w 4 tygodnie. Życzę wszystkiego dobrego. Bądź dobrej myśli.Trzymam kciuki.
Jeśli się powtarzają, to tym bardziej musisz powiedzieć. Powinni Cię zmonitorowac co jakiś czas, takie minimum które ja znam to co 3 miesiące ale to u człowieka oczywiście może się różnić
Holter noszą w takiej kamizelce z elastycznych bandaży, właściciel musi tylko odnotowywac czynności które wykonuje zwierzę żeby pozniej przy odczycie wiadomo, że np pobudzenie było bo serwowano posiłek no i oczywiście pilnować by nie zjadl/pogryzl/zgubił Holtera. Jak już nauczę się obsługi forum, to może wrzucę kiedyś fotkę jak się robi ekg u węża, to taki fajny widoczek ))