reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Melduje sie ze szpitala. Brzuch rozbolal macica sie stawia zalamka:(

Trzymajcie się dzielnie. Wszystko będzie dobrze.

@Lovi23 od 16 a ja od 4 to dopiero no nie?
A tak w ogole mam pytanie co oznacza skrot Tz jak piszesz o twoim M bo nie daje mi to spokoju hehe[emoji4]

@aqatam ja tez czerwona w pierwszy dzien a zwiewna w drugi[emoji4]

@Veronique to juz do lozeczka sio[emoji4]ps wiem,wiem latwo nie jest,lezalam miesiac[emoji53]

@xssenia bidulo trzymaj sie musi byc dobrze[emoji8]

@angelka90 kolezanka ma 3 kolowy i jest zadowolona jest mega zwrotny,obrocisz sie w miejscu.
Ale ja nie preferuje 3-kolowych wozkow.
Zjezdzajac z kraweznika sa niestabilne.
Na podjazdach na schodach musisz tylem wjezdzac,no i nie wiem jak zima przez sniegi bedzie sie nim jezdzilo.
Ja zdecydowanie stawiam na czterokolowy i bardziej tez mi sie podoba.
Fajna jest ta gondola bo mozna ja zlozyc praktycznie na plasko[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie robi mi to dobrze na głowę, chyba oszaleje z taką wizja :(

reklama
@Funia90 dzięki za opinie. Podasz link do tego 4 kolowego??

Dziewczyny. Niespodziewanie chyba przyjdzie mi sie przeprowadzić:o
To wszystko jeszcze w zalążku, ale.... Wyprawka wstrzymana ! I oraganizacja wszystkiego z jednej strony mnie to nakręca z drugiej wiedząc, że nie moge szaleć- przeraża.
Ponad to po cichu licze, że za 2 i kolejne 2 tygodnie okaże się, że moja szyjka poprostu ma taka długość i bede mogła wrócić do normalnego trybu życia.
Od wizyty mam wrażenie brzuch napina sie częściej albo ja w stresie częściej to wywołuje:/

@dreamscometrue tak podejrzewalam ale nie chcialam wyjsc na glupka[emoji23]

@Veronique latwo nie jest to fakt.
Mi gin mowil ,ze krwiak jest ogromny i nie ma szans ,ze szybko sie wchlonie ale ja bardzo wierzylam i jak ktos mi mowil ,ze bede lezala do konca pewnie to mowilam ,ze na pewno tak nie bedzie.
Bardzo w to wierzylam.
Krwiak zniknal w sumie w 4 tyg.
Wbrew pozorom szybko zlecialo,bardzo duzo spalam,ale to tez byl 1 trymestr wiec chcialo mi sie spac.
Ogladaj cos i wmawaiaj sobie ,ze za 3 tyg lekarz pozwoli sie powolutku ruszac[emoji5]

@angelka90 dokupujesz po prostu dodatkowa przednia os,nowa chyba z 300 zl kosztuje ale jest tego mnostwo na olx[emoji4]
Ja biore caly czarny[emoji4]
Nie stresuj sie bo rzeczywiscie mozesz potegowac napinanie.
Przynajmniej sie postaraj[emoji5]
1503756746-aaaaaa.jpeg
1503756751-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Lovi23 od 16 a ja od 4 to dopiero no nie?
A tak w ogole mam pytanie co oznacza skrot Tz jak piszesz o twoim M bo nie daje mi to spokoju hehe[emoji4]

@aqatam ja tez czerwona w pierwszy dzien a zwiewna w drugi[emoji4]

@Veronique to juz do lozeczka sio[emoji4]ps wiem,wiem latwo nie jest,lezalam miesiac[emoji53]

@xssenia bidulo trzymaj sie musi byc dobrze[emoji8]

@angelka90 kolezanka ma 3 kolowy i jest zadowolona jest mega zwrotny,obrocisz sie w miejscu.
Ale ja nie preferuje 3-kolowych wozkow.
Zjezdzajac z kraweznika sa niestabilne.
Na podjazdach na schodach musisz tylem wjezdzac,no i nie wiem jak zima przez sniegi bedzie sie nim jezdzilo.
Ja zdecydowanie stawiam na czterokolowy i bardziej tez mi sie podoba.
Fajna jest ta gondola bo mozna ja zlozyc praktycznie na plasko[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tz - to inaczej towarzysz życiowy [emoji3]

@dreamscometrue tak podejrzewalam ale nie chcialam wyjsc na glupka[emoji23]

@Veronique latwo nie jest to fakt.
Mi gin mowil ,ze krwiak jest ogromny i nie ma szans ,ze szybko sie wchlonie ale ja bardzo wierzylam i jak ktos mi mowil ,ze bede lezala do konca pewnie to mowilam ,ze na pewno tak nie bedzie.
Bardzo w to wierzylam.
Krwiak zniknal w sumie w 4 tyg.
Wbrew pozorom szybko zlecialo,bardzo duzo spalam,ale to tez byl 1 trymestr wiec chcialo mi sie spac.
Ogladaj cos i wmawaiaj sobie ,ze za 3 tyg lekarz pozwoli sie powolutku ruszac[emoji5]

@angelka90 dokupujesz po prostu dodatkowa przednia os,nowa chyba z 300 zl kosztuje ale jest tego mnostwo na olx[emoji4]
Ja biore caly czarny[emoji4]
Nie stresuj sie bo rzeczywiscie mozesz potegowac napinanie.
Przynajmniej sie postaraj[emoji5]
1503756746-aaaaaa.jpeg
1503756751-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na razie nie potrafię ułożyć myśli, to chyba jeszcze taki szok pośrodowy...

reklama
@Funia90 otóż to! Z różem mnie trochę poniosło ;) ale szary z podwójna osią przypadł nam do gustu wiec pewnie tak pozostanie :)

Mój pojechał na trening, a ja z żalem leżę w swojej ciążowej podusi i .... Szukam projektów na album ... Chyba posegreguje zdjecia. Z tego wszystkiego tylko bym jadla, a juz dobijam 3kg na plus :o

Do góry